VAŠAR - i mali vašari :))))
+67
gagax81
mijaki
Cupava
tuli
Struzzo
maja76
Kamilica
Mali Princ
Republica
lilly13
adriatika
cvrle76
seka 35
bebko
JocY
Simona
traveler81
bobica83
buby
maus
MARA
Malina
Tinche
Orline
Likoli
key
Zoka83
noja
nolinica
dacca
anak
Milijana
Cranberry
Tanja83
cipiripi
cicsa80
Mirjana
Marija86
nesalela
bubili2
MAAKKI
Deni
KoMetaK
malenaa
natalija
Shizika
bak
viktorija
Botox
BiKsi :)
heart84
lena
dragana76ns
*AIDA*
caci
Sami
ananana
dr mali pariz
Sneza
maja kg
cici
ninica2
dragmilk
catherine290505
nina :)
djole42
lolipop
71 posters
Strana 18 od 20
Strana 18 od 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: VAŠAR - i mali vašari :))))
uvek dodjem na ovu temu da procitam izvestaj draganin sa nadom da su napokon zavrsi sa bolnicom i borbama, stvarno se divim mami vasar i njenim mrvicama na beskonacnoj hrabrosti, ljubavi i zelji za zivotom! Zelim vam sve najbolje i sta pre budete opet na okupu, zdravi i nasmejani...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Cao drustvo!Evo me kod Dragane ns,nase nove trudnice ,nadamo se svi,jelte!
Ja svratih samo da vam na brzinu svrljnem koju.Nikolija je kuci sa tajom.Njih dvoje su duo fantastico.Non stop se smeje,nesto prica,objasnjava,buni se cesto,sve joj je zanimljivo 10 sekundi i tako.A sa Nevenom se ja borim Nikako da se otrgne svim cudima sto su je snasla.Znam da vas je dragana o svemu obaverstavala,pa ne bih da se ponavljam.Uglavnom,jos uvek je na intenzivi hirurskoj,prate je,punktirali su likvor,pa ako bude negativan nalaz,videce sta ce,Kazu da je ultrazvucni nalaz mozga nepromenjen u odnosu na onaj od pre operacije,sto valjda znaci da se komore nisu uvecale,e sad videcemo sta ce biti i sta ce odluciti.Meni se nekako cini da ce ipak trebati da joj vrate pumpicu,jer joj fontanela bubri.Ja vec kazem da sa pumpicom ili bez nje,samo vec da ona bude dobro.
eto tako,ne bih vise da duzim i da oduzimam moje gostujuce vreme kod dragane.sve cu ovako daljinski da vas ljubim,svim porodjenim i neporodjenim mamama da cestitam(sve znam,o svemu sam obavestena i odusevljena sam bila vestima!!!),svim cicama u postupku i pripremama da pozelim srecu do loodila.E sad da se zahvalim Biksi i Dragani sto su vas izvestavale svo ovo vreme i hvala Happy sto je sve to dopustila da ide tako kako je islo....bez mene!I naravno,veeeeeeliko hvala svima vama na navijanju,podrsci i pracenju ovih strana jos od sredine prosle godine,od kada me ovde nema.Ali verujte da sam,iako nisam pisala,stalno sam mislila i bila uz vas.
Puno,puno,puuuuno vas ljubimo i grlimo Nevena i ja,a verujem i Nikolija i nadam se da se uskoro cujemo iz naseg doma!
Hvala jos jednom svima
Ja svratih samo da vam na brzinu svrljnem koju.Nikolija je kuci sa tajom.Njih dvoje su duo fantastico.Non stop se smeje,nesto prica,objasnjava,buni se cesto,sve joj je zanimljivo 10 sekundi i tako.A sa Nevenom se ja borim Nikako da se otrgne svim cudima sto su je snasla.Znam da vas je dragana o svemu obaverstavala,pa ne bih da se ponavljam.Uglavnom,jos uvek je na intenzivi hirurskoj,prate je,punktirali su likvor,pa ako bude negativan nalaz,videce sta ce,Kazu da je ultrazvucni nalaz mozga nepromenjen u odnosu na onaj od pre operacije,sto valjda znaci da se komore nisu uvecale,e sad videcemo sta ce biti i sta ce odluciti.Meni se nekako cini da ce ipak trebati da joj vrate pumpicu,jer joj fontanela bubri.Ja vec kazem da sa pumpicom ili bez nje,samo vec da ona bude dobro.
eto tako,ne bih vise da duzim i da oduzimam moje gostujuce vreme kod dragane.sve cu ovako daljinski da vas ljubim,svim porodjenim i neporodjenim mamama da cestitam(sve znam,o svemu sam obavestena i odusevljena sam bila vestima!!!),svim cicama u postupku i pripremama da pozelim srecu do loodila.E sad da se zahvalim Biksi i Dragani sto su vas izvestavale svo ovo vreme i hvala Happy sto je sve to dopustila da ide tako kako je islo....bez mene!I naravno,veeeeeeliko hvala svima vama na navijanju,podrsci i pracenju ovih strana jos od sredine prosle godine,od kada me ovde nema.Ali verujte da sam,iako nisam pisala,stalno sam mislila i bila uz vas.
Puno,puno,puuuuno vas ljubimo i grlimo Nevena i ja,a verujem i Nikolija i nadam se da se uskoro cujemo iz naseg doma!
Hvala jos jednom svima
vašar- Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010
Joj Vasar draga, rasplaka me! Svaka ti cast na hrabrosti i izdrzljivosti!
Iskreno se nadam da ce te u sto kracem roku biti svi zajedno kuci. Puno, puno, puno nam ljubi nasu hrabricu Nevenu a Nikoliju nek ljubne taja.
Mislimo na vas stalno!
Iskreno se nadam da ce te u sto kracem roku biti svi zajedno kuci. Puno, puno, puno nam ljubi nasu hrabricu Nevenu a Nikoliju nek ljubne taja.
Mislimo na vas stalno!
Poslednji izmenio gagax81 dana 10/2/2012, 22:29, izmenjeno ukupno 1 puta
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
vasar, samo se drzite, mislimo na vas i nadamo se da cete sto pre svi kucici, da zajedno uzivate....
cvrle76- Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011
Vasar hrabra zeno ljubim tebe i tvoju decicu
Navijam da Nikolija sto pre dodje kucici i sestrici
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Upisi me Vasar, molim te u spisak vasih obozavaoca, od sveg srca vam saljem mnogo ljubavi i pola svoje snage samo da uspete i napokon zdravi budete svi na okupu
marija47- Broj poruka : 129
Godina : 60
Datum upisa : 06.11.2011
Vašar naša draga
Jako me je obradovao tvoj post, dušo.
Šaljem ti svu snagu koju imam da ti se nadje kad posustaneš.
Ti si naš heroj
Jako me je obradovao tvoj post, dušo.
Šaljem ti svu snagu koju imam da ti se nadje kad posustaneš.
Ti si naš heroj
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Drugarice, super što si nam se javila, baš si me nekako raznežila!
Šta da ti poželim, sem snage i ljubavi da pružaš dečici, i da Nevena upije tu tvoju snagu, hrabrost i ljubav, i da što pre sve te trzavice ostavi za sobom! Nadam se da ćete uskoro biti četverac fantastiko, i da ćete se svo četvoro maziti kod kuće!
Šta da ti poželim, sem snage i ljubavi da pružaš dečici, i da Nevena upije tu tvoju snagu, hrabrost i ljubav, i da što pre sve te trzavice ostavi za sobom! Nadam se da ćete uskoro biti četverac fantastiko, i da ćete se svo četvoro maziti kod kuće!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Datum upisa : 09.05.2010
Koje iznenadjenje!!!! Bas lepo sto si se javila. I nadam se da cete svi cetvoro uskoro biti zajedno.
Ljubi decicu a tebi jedan veliki
Ljubi decicu a tebi jedan veliki
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Mila, baš mi je drago da si uspela na kratko da se konektuješ,da ti čujemo glas.
Ljubim i grlim tebe i tvoje dve ćerke...i molim Boga da vam pruži svu moguću snagu i sreću, a pre svega toga-zdravlja!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Vasarkicee...... Sto kaze Pariz lepo je sto smo ti cule glas
Super sto jedna mustra napreduje ali isto tako verujem da ce se brzo srediti Nevenino stanje i da cete brzo kuci u zagrljaj drugom delu porodice.
Super sto jedna mustra napreduje ali isto tako verujem da ce se brzo srediti Nevenino stanje i da cete brzo kuci u zagrljaj drugom delu porodice.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Debil,pogresila umesto Nevena ja napisala Nikolija.MARA ::Vasar hrabra zeno ljubim tebe i tvoju decicu
Oprosti Vasar
ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Vasarkice, hrabrice, da Nevena bude kao i mama i da sto pre dodjete kod seke i tate i uzivate sa njima!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
E baš si me obradovala! Ljubim vas sve
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Vashar, i mene si obradovala svojim javljanjem.
Drzim palcheve i shaljem snagu da budete josh jache u vashoj borbi sa nedacama.
Da Nevena uskoro bude puno bolje tako da ste svi kod kuce na okupu!
Drzim palcheve i shaljem snagu da budete josh jache u vashoj borbi sa nedacama.
Da Nevena uskoro bude puno bolje tako da ste svi kod kuce na okupu!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Vasar, nadam se da ce Nevena biti dobro i da ce se brzo pridruziti seki, verujem da nedostaju jedna drugoj...
Ljubimo vas sve Nadja i ja
Ljubimo vas sve Nadja i ja
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Ma samo da vas ljubnem jednom tako hrabre i jake, mislim na vas i nadam se da ćete uskoro biti svi zajedno u svojij kućici.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Vašar
Nadam se da će i Nevena, brzo prebroditi sve što je zadeslo i da ćete biti najsretniji četverac
Lijepo je čuti tvoj glas
Nadam se da će i Nevena, brzo prebroditi sve što je zadeslo i da ćete biti najsretniji četverac
Lijepo je čuti tvoj glas
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Strana 18 od 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Strana 18 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu