Andrika Mandrika, majkin sin!
+47
snedra
mamajednogprinca
korpica
missile
medolino
Mrvica
cici
kasia
cufta
Tanja83
Mali Princ
Mirjana
bobica83
gagax81
Orline
Struzzo
HappyGirl
naca
dragana76ns
zoxa
bokica
brinbili
nesalela
catherine290505
gea
tuli
Nefertari
BiKsi :)
bebko
MARA
Sneza
Tinche
KoMetaK
Shizika
key
Sami
lolipop
maja76
djole42
dr mali pariz
Simona
buby
Milijana
Zoka83
caci
maus
lena
51 posters
Strana 1 od 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Andrika Mandrika, majkin sin!
[Only admins are allowed to see this image]
Drage moje, dobrodosle u Andrijin dnevnik! Shiz, samo sam cekala kad ces da me opomenes! Kad preskocih TD, red je da otvorim RD!
Drage moje, dobrodosle u Andrijin dnevnik! Shiz, samo sam cekala kad ces da me opomenes! Kad preskocih TD, red je da otvorim RD!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Re: Andrika Mandrika, majkin sin!
E pa mama Leno zaista je red!
Srecno otvaranje RD
Andrija je med medeni!
Srecno otvaranje RD
Andrija je med medeni!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro dosle na ove stranice mama leno i ti predivni mali
Andrija zelim ti da ti ovaj dnevnik bude ispunjen samo lepim pricama o tvom odrastanju
Andrija zelim ti da ti ovaj dnevnik bude ispunjen samo lepim pricama o tvom odrastanju
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Andrija, lepoto, srecno ti otvaranje dnevnika i da bude ispunjen samo lepim recima!
Leno, drago mi je sto si odlucila da Andriji otvoris dnevnik, da mozemo da pratimo malog svrcu
Leno, drago mi je sto si odlucila da Andriji otvoris dnevnik, da mozemo da pratimo malog svrcu
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Leno, konacno
Neka je sa srecom ovaj najlepsi i najzanimljiviji dnevnik, daso!
Neka je sa srecom ovaj najlepsi i najzanimljiviji dnevnik, daso!
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
srecno lence i tebi i andriki mandriki
sta si cekala,da sam sebi otvori dnevnik ccc..c..c..c.c. [Only admins are allowed to see this image]
sta si cekala,da sam sebi otvori dnevnik ccc..c..c..c.c. [Only admins are allowed to see this image]
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Srecno otvaranje roditeljskog dnevnika
Pozdravcici za Andriju i tebe
Pozdravcici za Andriju i tebe
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Maus, Caci, Zoko, Mili, Simona, Buby, hvala vam na lepim recima! Jos samo da nadjem vremena da i napisem nesto na ovim stranama.
Ovo je dnevnik jednog velikog malog borca, maminog i tatinog Tajsona, Bozijeg Dara Bozidara, i kako ga sve vec ne zovemo. Cudom je i rodjen, bio i ostao napredan, radoznao decak, veseo ali, ali... ima samo jednu manu! Naime, od prvog dana u porodilistu pa do danas, Andra Mandra je miran samo kad je na rukama. Dakle, nije neka spavalica , nema sanse da lezi tek tako, trazi da se zabavlja, animira, nece sam da se igra... Ne mogu da kazem da je zahtevna beba jer nismo sa njim imali drugih problema ali sto voli da se nosaaaaaa...!!! Tako da, narode, mi u kuci izgibosmo, tj. nase kicme i ledja znaju kako nam je. Presisao je, verujem, 8 kg pa ne samo da je ko tuc nego apsolutno nista nije moguce uraditi od kucnih i drugih poslova od njega...... Na primer, on sedi (jer ne moze niko da ga spreci) i udara nogom u misa, lap top i sl. a ja pokusavam da procitam nesto na Kutku......
Buby, u subotu pre podne smo mama, brat, mm, bebac i ja bili u setnji i nabavci po O. I mm se sali, kaze ajd da svratimo na kafu kod Dunje da se deca upoznaju.... rekoh, al bi se obradovali koliko nas je, taman da ih nasa delegacija sve probudi![Only admins are allowed to see this image]
Ovo je dnevnik jednog velikog malog borca, maminog i tatinog Tajsona, Bozijeg Dara Bozidara, i kako ga sve vec ne zovemo. Cudom je i rodjen, bio i ostao napredan, radoznao decak, veseo ali, ali... ima samo jednu manu! Naime, od prvog dana u porodilistu pa do danas, Andra Mandra je miran samo kad je na rukama. Dakle, nije neka spavalica , nema sanse da lezi tek tako, trazi da se zabavlja, animira, nece sam da se igra... Ne mogu da kazem da je zahtevna beba jer nismo sa njim imali drugih problema ali sto voli da se nosaaaaaa...!!! Tako da, narode, mi u kuci izgibosmo, tj. nase kicme i ledja znaju kako nam je. Presisao je, verujem, 8 kg pa ne samo da je ko tuc nego apsolutno nista nije moguce uraditi od kucnih i drugih poslova od njega...... Na primer, on sedi (jer ne moze niko da ga spreci) i udara nogom u misa, lap top i sl. a ja pokusavam da procitam nesto na Kutku......
Buby, u subotu pre podne smo mama, brat, mm, bebac i ja bili u setnji i nabavci po O. I mm se sali, kaze ajd da svratimo na kafu kod Dunje da se deca upoznaju.... rekoh, al bi se obradovali koliko nas je, taman da ih nasa delegacija sve probudi![Only admins are allowed to see this image]
Vidi lepih dečaka
Duša jedna muškasta!! Čupica jedan prćavi i preslatki,dobro nam došao i na ove strane!
Leno,nek ti je ovaj zreli dnevnik ispunjen samo lepim stvarima njegovog odrastanja!! [Only admins are allowed to see this image]
Duša jedna muškasta!! Čupica jedan prćavi i preslatki,dobro nam došao i na ove strane!
Leno,nek ti je ovaj zreli dnevnik ispunjen samo lepim stvarima njegovog odrastanja!! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Lepotan !
Nek vam je srećno otvaranje RD!
Nek vam je srećno otvaranje RD!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Pariz, Djole...[Only admins are allowed to see this image]
Da, da, ti si jedan dasa hiper u svakom smislu, napredan, aktivan, a Božidar si svakako kao i svako dete
Neka si živ i zdrav i neka te sreća prati celog života.
Leno i naše dete je mirno samo kada je na rukama i u gostima kada su grčevi onda ni tada, a sa puna tri meseca ima oko šest kila
Koliko se sećam Andrija je na rođenju imao preko četiri kile, a sa šest meseci oni moraju da udvostruče kilažu tako da je to to.
Ljubi mi nemirka velikog
Neka si živ i zdrav i neka te sreća prati celog života.
Leno i naše dete je mirno samo kada je na rukama i u gostima kada su grčevi onda ni tada, a sa puna tri meseca ima oko šest kila
Koliko se sećam Andrija je na rođenju imao preko četiri kile, a sa šest meseci oni moraju da udvostruče kilažu tako da je to to.
Ljubi mi nemirka velikog
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
lena ::[Only admins are allowed to see this image]
Srce moje drago, koji je to dasa, kako je samo ozbiljan.
Ljubi ga teta Loly
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
O dobro nam došao VELIKI dječače
Vidim da si već uzeo sve pod kontrolu mama i tata pocrkaše nosajuć te neka, neka tako su crkavali za tobom dok te nije bilo
Nego, leno dobro ti nama došla na ove strane i još ljepše se družili na njima
Andrika, mandrika je med, medeni evo šaljemo mu ogromnu pusu
Vidim da si već uzeo sve pod kontrolu mama i tata pocrkaše nosajuć te neka, neka tako su crkavali za tobom dok te nije bilo
Nego, leno dobro ti nama došla na ove strane i još ljepše se družili na njima
Andrika, mandrika je med, medeni evo šaljemo mu ogromnu pusu
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
dusa mila,kako je samo meden!!!!pravi decak!!!!!srecno otvaranje najjjjlepseg dnevnika!!!
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
O, Majo, primetila sam ja vec da Andrija ima dosta zajednickih fora i sa tvojim Lazarom i sa Bobicinim Dimitrijem! Inace, rodio se sa 3.260 g (ali tri nedelje pre termina) i udvostrucio je on to, tako je...
Loly, nije on uopste ozbiljan nego se upilji u kamericu sav u cudu!
Sami, hvala, ja vas, veruj mi, odavno "znam" a mislim da vam nikad nisam pisala, samo sam citala i sad si me malo postidela, trebalo je da se ja prva upisem....... Lena - lenja buba!
Loly, nije on uopste ozbiljan nego se upilji u kamericu sav u cudu!
Sami, hvala, ja vas, veruj mi, odavno "znam" a mislim da vam nikad nisam pisala, samo sam citala i sad si me malo postidela, trebalo je da se ja prva upisem....... Lena - lenja buba!
KEY, draga, isto sto napisah Sami, vazi i za tebe!!! [Only admins are allowed to see this image]
Sve sam citala i pratila a slabo ili nikako pisala, i kao da i vas poznajem sto godina![Only admins are allowed to see this image]
Sve sam citala i pratila a slabo ili nikako pisala, i kao da i vas poznajem sto godina![Only admins are allowed to see this image]
Dakle treba ja da povisim ton da bi ti pisala!!!???
Nedam vishe da se kache gace ( i pelene) u moj dnevnik!
Andrija je pravi delija, veeeliki dechko. Malo je lakshi bio od Ariane kad se tek rodio (mada sam ja nju izgurala nakon 41 sedmice), a sa 6 mjeseci ima tek 7,3kg.
Pa dokad planirate da ga nosate?
Nedam vishe da se kache gace ( i pelene) u moj dnevnik!
Andrija je pravi delija, veeeliki dechko. Malo je lakshi bio od Ariane kad se tek rodio (mada sam ja nju izgurala nakon 41 sedmice), a sa 6 mjeseci ima tek 7,3kg.
Pa dokad planirate da ga nosate?
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Epa, neka je sa srecom otvaranje najlepseg dnevnika! Andrika je secerlema prava!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ih to nosenje i otpadanje kicmi ,kako mi je sve to poznato...i mi smo imali isti "problem" sa Markom
Procice ga kad pocne da se sam igra
Procice ga kad pocne da se sam igra
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
ih lence pa nije problem...al eto radnim danom je ona u vrticu,izuzev sad posto boluje...a vikendom smo tu i tamo...ima nas svuda...javi se slobodno kad dolazis,pa mozemo eto da bar kaficu popijemo
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
O Lence, ti cekala da Andrija krene u prvi razred...
Dobrodosla na ove najveselije strane...i samo lepe stvari da upisujete.
Znam da ti je tesko da se nosate, ali uzmi u obzir da ce vec sa godinu dana da te guuuura i bezi od tebe ne bi li istrazio i onaj najdalji cosak...pojurio za kucom ili loptom...a posle i za devojkom nekom... :)
Kada ste se vec tako navikli bar iskoristi maksimalno.
Ja ovog mog mazim dok spava...inace se ne da!
Dobrodosla na ove najveselije strane...i samo lepe stvari da upisujete.
Znam da ti je tesko da se nosate, ali uzmi u obzir da ce vec sa godinu dana da te guuuura i bezi od tebe ne bi li istrazio i onaj najdalji cosak...pojurio za kucom ili loptom...a posle i za devojkom nekom... :)
Kada ste se vec tako navikli bar iskoristi maksimalno.
Ja ovog mog mazim dok spava...inace se ne da!
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
E neka si otvorila dnevnik, čestitam i neka bude srećnih i lepih vesti.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 48
Datum upisa : 30.03.2010
Shiz, zamisli koliko bi ovaj moj imao da sam ga nosila do 41 nedelje trudnoce?! No, to su decaci, tezi su oni od devojcuraka. Ja sam zadovoljna jer Andra nije nimalo debeo, a ima lepu kilazu, pravilno rasporedjen decko.
Cici, kad pocinju da se sami igraju?
Tinche, Bata je samostalan od pocetka. Zaista, mislim da je jedino musko ovde koje nije kmecalo da se nosa.....
Metaurina, Buby, Snezo...[Only admins are allowed to see this image]
Cici, kad pocinju da se sami igraju?
Tinche, Bata je samostalan od pocetka. Zaista, mislim da je jedino musko ovde koje nije kmecalo da se nosa.....
Metaurina, Buby, Snezo...[Only admins are allowed to see this image]
Leno nek vam je srecno otvaranje ovog dnevnika
Andrija dobro dosao na najlepse strane
pravi si med
Da odgovorim na pitanje sami pocinju da se onako lepo igraju tek posle druge godine.
ljubim lepog decaka
Andrija dobro dosao na najlepse strane
pravi si med
Da odgovorim na pitanje sami pocinju da se onako lepo igraju tek posle druge godine.
ljubim lepog decaka
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Strana 1 od 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|