Korak po korak na putu do bete +
+58
Sofka
ciklama
Zoka83
maus
Sami
viktorija
heja
Shizika
grudva
nabla
vildana m
jaca*caca
cvrle76
fenix
maza1972
Deni
lilly13
malenaa
Tanja83
catherine290505
lolipop
hany
LaFolie
ivi
Malina
vikica800
shenon
Cupavac
Cupava
anna
*AIDA*
Jelica
racili
seka 35
cicsa80
lena
djole42
Mali Princ
JocY
Orline
Xena
Anavi
bak
noja
KoMetaK
Kamilica
Sneza
ninica2
ananana
anak
dragana76ns
Likoli
BiKsi :)
MAAKKI
Mirjana
dr mali pariz
heart84
Botox
62 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Srce samo napred navijam za tebe za svaki korak i za ostale cekalice i bockalice
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Srce,
koji ti je tad dan c.? Tad krećeš sa stimulacijom?
Ninice, nema nam Anak da se javi...verovatno je malo "oladila" od neta,i usredsredila se na maženje i paženje mrvice
Ninice, nema nam Anak da se javi...verovatno je malo "oladila" od neta,i usredsredila se na maženje i paženje mrvice
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Anax2, pa ti nam ćutiš,ne iznosiš pivce za živce i rođendansku tortu??
#E,pa,djevo naša, srećan ti rođendan i nek bude poslednji u kom ćeš poželeti istu želju!!
#E,pa,djevo naša, srećan ti rođendan i nek bude poslednji u kom ćeš poželeti istu želju!!
ma za ovo "student necega skroz levog"dr mali pariz ::za koji deo se šališBojana86 ::med. sestrica i student necega skroz levog salim se
nije levo nego ja treba da se odlucim sta hocu u zivotu i zagrejem stolicu
student sam molekularne biologije
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
ne potcenjuj se...
ajd osmeh na lice,sad ću za tebe neke kiflice krajnje jednostavne da umesim...može? Slatke,da podignu raspoloženje?
ajd osmeh na lice,sad ću za tebe neke kiflice krajnje jednostavne da umesim...može? Slatke,da podignu raspoloženje?
Aha! Meni nikad' nisi mesila kiflice! Nije u redu da nas tako odvajaš!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
ajd,ajd,bolje i ti nešto umesi za Bojanu,vidiš da je neraspoložena,nego što nam tu gunđaš!
Ne mogu da upratim koji joj je dan ciklusa, samo sam zapamtila da je ne bole grudi, i odmah sam skontala da joj treba pomoć! A pošto ja odmaram od kuvanja, danas je hrani ti, a ću sutra da nateram mamu da joj umesi nešto!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
:)))))))))))
moze kiflice
ne odbijam... :)
moze kiflice
ne odbijam... :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Miro,baš si mi vickasta nedeljom popodne
Evo Bojanice,čim ih opravim, kačim...znaš kako jednostavan recept sam našla,samo da vidimo fercera li,da u suprotnom ne postavljam recept.
Evo Bojanice,čim ih opravim, kačim...znaš kako jednostavan recept sam našla,samo da vidimo fercera li,da u suprotnom ne postavljam recept.
[quote="dr mali pariz"]Srce,
Zadnji ciklus mi je bio 17.08, 11.09 uzimam poslednju tableticu microgynoma, a 13.09 na kontrolu pa ce valjda tada da mi kazu kad krecem sa bocama, koliko sam ja shvatila stimulacija krece 2. dana menstruacije.
Zadnji ciklus mi je bio 17.08, 11.09 uzimam poslednju tableticu microgynoma, a 13.09 na kontrolu pa ce valjda tada da mi kazu kad krecem sa bocama, koliko sam ja shvatila stimulacija krece 2. dana menstruacije.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
A je l primaš suprefact?
Stimulacija kreće u zavisnosti od E2,ali u principu bi trebalo da to bude 2.dan ciklusa.
Još malo da izguraš taj mikroginon...nije mi nikad ko sad smetao.
Stimulacija kreće u zavisnosti od E2,ali u principu bi trebalo da to bude 2.dan ciklusa.
Još malo da izguraš taj mikroginon...nije mi nikad ko sad smetao.
Prva faza kontracepcija
Druga faza rFHS,HMG-HP terapija gonadotropinima sta god im to znacilo
Treca faza terapija antagonistima Cetroide 0.25mg dnevno
I mene ovaj microgynom ubi,ja sam prosli put pila logest i nista mi nije falilo, super sam ga podnosila
Druga faza rFHS,HMG-HP terapija gonadotropinima sta god im to znacilo
Treca faza terapija antagonistima Cetroide 0.25mg dnevno
I mene ovaj microgynom ubi,ja sam prosli put pila logest i nista mi nije falilo, super sam ga podnosila
Ideš bez suprefacta.
Čudno mi,ti beše imaš PCOS ili se varam?
Ako nemaš,onda je šema o.k. Gonadotropini su ti FSH,LH i HCG(gonali,menopuri i dr.)
Antagoniste na kraju-taj centroproizvod,da iskontroliše razvoj jajne ćelije i ne dozvoli neplaniranom
Čudno mi,ti beše imaš PCOS ili se varam?
Ako nemaš,onda je šema o.k. Gonadotropini su ti FSH,LH i HCG(gonali,menopuri i dr.)
Antagoniste na kraju-taj centroproizvod,da iskontroliše razvoj jajne ćelije i ne dozvoli neplaniranom
Nalik na PCOS tako mi pise u svim izvestajima
Hvala draga na objasnjenju, pravo da ti kazem vise ne mogu da se informisem sta je zasta, nek daju sta misle da treba, sto manje znam to bolje
Hvala draga na objasnjenju, pravo da ti kazem vise ne mogu da se informisem sta je zasta, nek daju sta misle da treba, sto manje znam to bolje
drage moje ja se kao trudim da ispratim svaki vash korak ali kad dodjete do tih skracenica sva se pogubim,no valjda cu i ja doci do toga pa cu skontati o cemu pricate a do tada cu da vas bodrim i navijam za vas da sve bude kako zelite jer sto zelim sebi zelim i vama
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
E, heart, i ja sam uzela taj tvoj recept - nek daju sta hoce i kako misle da je najbolje, posebno sto sad znam nekoliko devojaka za aspiraciju posle 26-og, program poceo razmaku od 2-3 dana, kontrole svima 13 i 14 a vidim da su nam programi, kada smo uporedili, svima bas, bas drugaciji.
Pri tom, sve smo kod Ljubica, a i dijagnoze deluju priblizno... izgleda da stvarno radi dosta individualno, osim sto je aspiracija u dan-dva...
Pri tom, sve smo kod Ljubica, a i dijagnoze deluju priblizno... izgleda da stvarno radi dosta individualno, osim sto je aspiracija u dan-dva...
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Dobro,nalik na PCOS nije PCOS.
U PCOS je pametnije ići sa suprefactom,zbog hipers.,ali mislim da to nije obavezno-mislim da Zoka nije imala supresiju,ne sećam se više.
Prinče,podseti me,ti si o trošku Fonda? Ljubića viđaš na kontroloma?
U PCOS je pametnije ići sa suprefactom,zbog hipers.,ali mislim da to nije obavezno-mislim da Zoka nije imala supresiju,ne sećam se više.
Prinče,podseti me,ti si o trošku Fonda? Ljubića viđaš na kontroloma?
Draga Pariz, nisam o trosku fonda, idem privatno.
Moj dragi: "nemam ja vremena i zivaca za drzavne ustanove"
Ljupceta vidjam, a telefonski mi se javlja M. Ilic. Ne znam kako ce biti na dalje kad budu cesce kontrole, valjda isto.
Takodje, on ce sigurno raditi konacni uz, aspiraciju i et.
Moj dragi: "nemam ja vremena i zivaca za drzavne ustanove"
Ljupceta vidjam, a telefonski mi se javlja M. Ilic. Ne znam kako ce biti na dalje kad budu cesce kontrole, valjda isto.
Takodje, on ce sigurno raditi konacni uz, aspiraciju i et.
Aha,nisam ispratila da li je privatno ili ne.To je onda svakako druga priča.
Muža razumem,svima nam je državnih preko glave,ali...
Muža razumem,svima nam je državnih preko glave,ali...
Prince jel su tebe zvali, kad su ti zakazali pregled,izgleda da Ljubic nije tu cim su mi napomenili da kod Milice Ilic imam pregled
Mene su danas zvali i samo su rekli da ce biti 14tog, u sredu, a da ce mi sutra javiti tacno vreme.
Nista drugo, cak mi nije bilo jasno ni sto me zovu da mi kazu da ce me zvati sutra , dr nisu pominjali...
Nista drugo, cak mi nije bilo jasno ni sto me zovu da mi kazu da ce me zvati sutra , dr nisu pominjali...
Cure u postupku, sretno
Ananana, dacaa, srećan vam rodjendan
Čestitam ovdje, jer vas na jutrima ne vidjam, pa ne znam da li ćete pročitati
Ananana, dacaa, srećan vam rodjendan
Čestitam ovdje, jer vas na jutrima ne vidjam, pa ne znam da li ćete pročitati
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Pozdravljam koracaljke nisam stigla bas sve detaljno da procitam, ali vidim da se nesto desava, danas sam bocnula prvi suprefakt, ovih dana napokon treba da odem da odradim briseve i nadam se da ce sve biti u redu, tako da polako pocinje novi postupak.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Devojke drage, evo mene posle jedne male pauze...
Malo sam putovala posle one muke...i sad sam opet tu..
Citala sam postove al nista nisam sigurna da li sam pohvatala sve ko je krenuo na stimulacije i u kojoj je fazi...Nije mi jasno sta je sa Anak...procitala sam da je dobila jc, a dalje? Uf sto mi je drago! Nego svima koje su u psotupku ili su blizu, zelim puno snage, vere i naravno velike trocifrene bete
Ja sam danas dobila, 23 dan od kiretaze...tako da cu sutra zvati da zakazem pregled...kontrolu i da se sa svojom doktorkom izdogovoram sta cemo dalje...Ona je bila na odmoru kad se desio missed abortion, tako da ni ne zna...da se moja prva vto ipak zavrsila neuspesnom trudnocom...Inace, ovih dana sam otkrila da je i moja doktorka pocela da radi u Jevremovoj...pa cu tamo i zakazati...vi ovde imate iskustva sa njima, nadam se da je ok...strasno me nervira ovo sto su ukinuli preko rzzo bespatne vto u privatnim klinikama, tako da sam nesto sve vise pri razmisljanju da cu sledecu vto raditi o svom trosku...
Eto, samo da se javnem...da sam stigla, da sam bolje i da sam uz sve vas koje ste u programu ili ste blizu...da znate nista nije strasno, samo je vazno biti pozitivan i uporan...
Malo sam putovala posle one muke...i sad sam opet tu..
Citala sam postove al nista nisam sigurna da li sam pohvatala sve ko je krenuo na stimulacije i u kojoj je fazi...Nije mi jasno sta je sa Anak...procitala sam da je dobila jc, a dalje? Uf sto mi je drago! Nego svima koje su u psotupku ili su blizu, zelim puno snage, vere i naravno velike trocifrene bete
Ja sam danas dobila, 23 dan od kiretaze...tako da cu sutra zvati da zakazem pregled...kontrolu i da se sa svojom doktorkom izdogovoram sta cemo dalje...Ona je bila na odmoru kad se desio missed abortion, tako da ni ne zna...da se moja prva vto ipak zavrsila neuspesnom trudnocom...Inace, ovih dana sam otkrila da je i moja doktorka pocela da radi u Jevremovoj...pa cu tamo i zakazati...vi ovde imate iskustva sa njima, nadam se da je ok...strasno me nervira ovo sto su ukinuli preko rzzo bespatne vto u privatnim klinikama, tako da sam nesto sve vise pri razmisljanju da cu sledecu vto raditi o svom trosku...
Eto, samo da se javnem...da sam stigla, da sam bolje i da sam uz sve vas koje ste u programu ili ste blizu...da znate nista nije strasno, samo je vazno biti pozitivan i uporan...
Jelica- Broj poruka : 742
Datum upisa : 18.12.2010
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +