KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dnevnik jedne vockice

+43
cufta
Tanja83
Mirjana
Orline
HappyGirl
Danicab1
naca
dragana76ns
bokica
Simona
bobica83
lolipop
KoMetaK
kasia
cipiripi
maja76
zoxa
djole42
bebko
Cupava
bak
Struzzo
adriatika
caci
Sami
Zoka83
Gala
catherine290505
key
Sneza
Shizika
nesalela
Pakki
lena
MARA
BiKsi :)
brinbili
dr mali pariz
Milijana
Nefertari
maus
Tinche
buby
47 posters

Strana 40 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Ići dole

Dnevnik jedne vockice - Page 40 Empty Re: Dnevnik jedne vockice

Počalji od mamajednogprinca 30/8/2012, 14:14

Divan post srca srca srca
a tek slicice naočare bogmi necu se buniti ako joj se vas svidi Razz
Torta as tince likeit
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Broj poruka : 241
Godina : 35
Datum upisa : 19.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 30/8/2012, 14:18

Kakav medenjak! naočare
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 31/8/2012, 00:11

...evo i neke slicice sa rodjendana
[Only admins are allowed to see this image]
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 31/8/2012, 08:53

Jos slika Buby jos slika!
Divne su fotke. Dunja je ....ma sjajna je SJAJNA!!!!! osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Kako viri iza stola. obozavam taj njen pogled lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 31/8/2012, 16:01

Karakter joj se vidi, ne moraš nam ništa reći Laughing Duda mala medena, mirisna. Fura novu modu i plavi lak Laughing a i cucla joj se slaže s odećom Laughing
Prelepa je srca srca srca srca srca srca srca srca
Srećan rođendan love
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/9/2012, 20:05

Opasnica! [Only admins are allowed to see this image]

Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 4/9/2012, 12:07

Kako ja nju obozavam, lepota mala, kraljica :)
toliko sam o njoj pricala mom draganovicu da prosto zelim jednu ovakvu vockicu jednog dana <3
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 4/9/2012, 14:47

Srecan rodjendanac sa zakasnjenjem! Very Happy Kakava je ovo smekerica!!! love love love
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 10/9/2012, 19:38

E ovakve izvestaje volim i nemoj da te vise cekam po nekoliko meseci i izigravam dodole lol!
Dunjiska, obozavam te, jer gledajuci tebe, vidim moju Lenku za par meseci, citajuci Bubisu, citam sebe za par meseci... tako je to kod nas....MOJAM OVO DIJAM osmeh srce

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 28/9/2012, 09:38

...evo nas....odvela sam Dunju u vrtic,napravila nes i sela da "odmorim mozak"...inace dve nedelje nije isla u vrtic imala je alergijski bronhitis...kuca...lekovi...dom zdravlja...inhalacije...inhalacije ....a ona umislila da je princeza pa da je svi opsluzujemo..titramo...da "pijemo njene kafe i jedemo pasulj" (tako se igra sa serpicama) do ponoci...o spavanju pojma nije imala...pocela sam da radim i bas sam pozelela Laughing ...jos sam na svu tu njenu muku bila svedok njenog pada sa tobogana...tj sa metalnih stepenica unazad na glavu pravo na beton...pola zivota mi je odnela...koliko sam se uplasila i presekla da prosto mrzim tobogan i da vidim affraid affraid ..inace sve je ok...prica NE ZAKLAPA...pocela i da laze...ako je pitam dunja sto si bacila daljinski,proslula vodu...sto si pisala ovde ili tako vec nesto slicno...kaze "nisam ja...to je ajsha Razz "tako da je ona dezurni krivac lol! ...i tako uhvate je neke faze npr sad za sve stalno vice onako dubokim glasom " doooobrooooo mama...nece duda" ili kad se zaigra pa je ja zovem uvek kaze "pa mama sta je biiiiiiloooo" u fazonu vidis da sam dobra...pusti me zeno malo...sinoc joj kazem dunja spavaj,znas da ce mama da te budi za vrtic,ima da places ona kze...necu plakati,ubaci mi ajsu ( obicno joj ubacim ajsu u krevetac jer nju kad vidi odmah skoci) i jutros ustala ...pije mleko ...ja namestam krevet,podizem roletnu a ona mi kaze "nemoj da mi ugasis mukizu lol! ..inace kad je K na kraju ili blizu kraja u reci nikad ne izgovori pravilno...iako joj ponavljam te reci za nju je jos tesko...to su npr reci mekisa(mesika)tekos(tesko)pakat(patak) i tako...ne mogu sad svega da se setim.....nekad u toku dana pozelim da zapisem sve njene bisere al nikad nemam vremena...pre par dana ja spremam ruKac Razz a ona slaze magnete po frizideru ..i zna da broji do 10...toliko brojeva ima i svaki slozi na svoje mesto...ima kao neko postolje..i padne joj neki magnet na kom pise ljiljana..taj nam tetka dala..i ona ga dize i pita me sta pise tu...ja kazem tu pise ljiljana...tako se keka zove...ona me pogleda i kaze....aaaaaa,keka...pa zalepi magnet,prisloni usta na isti i kaze onako kroz zube "joooj kekaaa,kako si glupa" lol! ....e sad...iako je ona tako blesava,pa pod kozu ulazi ume da bude toliko bezobrazna da me udari yes ..i pored sve price...kazne....pa cak i udarca po dupetu ona pokusa opet...podize ruku,poslednji put je pocela da besni i da me udara kad sam htela da joj skinem pidzamu,odvela sam je u sobu,stavila na krevet ..rekla joj da nije dobra i da ne sme ni mamu niti bilo kog da udara i zatvorila vrata...ona je plakala...vristala i na kraju zaspala...al ona je i dalje ista..nekad onako bahata,nema tu ni malo zenstvenosti..npr izlazi iz prodavnice,neka zena hoce da udje i ona na nju onako rukom kao udara je i kaze zeni skloni se tamo...mene ziva sramota pojede Embarassed i kazem zene "ona je jedna nevaspitana i bezobrazna devojcica"...pitam se gde sam omanula u njenom vaspitanju ili su to geni...npr muz kaze da se ja tako nekad grubo igram sa njom Laughing ...sto jes' jes' i maltretiram je...grickam...stipam i prosto ona je takva prema meni...nekako mi je jos mala da shvati kaznu...sve u svemu ona je dobra,lepo se igra kad je sama Razz posto sa drugom decom slabo izlazi na kraj lol! ...mada ima i toga da ona u tim momentima trazi moju pomoc jer zna da sam tu...obicno ako joj otmu nesto,jer pitam se ko joj u vrticu pomaze...al ima i dana kad krenemo na peKas pa joj ponesem kanticu i par lopatica i jos neke oblike za pesak pa podeli sa drugarima i zajedno kopaju i pune kanticu...a ima dana kad ne da nista svoje...al prosto gledam i drugu decu napolju kad dunja uzme nesto njihovo i ta deca reaguju sa istom recenicom kao i ona "to je moje"...
eto....iskuka ja na svoje dete Embarassed a da mogu da biram pozelea bih jos pet takvih poput nje....i u principu volim sto je takva...duda sa stavom!!!
...pre par dana kad je padala kisa isli smo da kupimo cizme da gazi po baricama..ima jedna pesmica sto je u vrticu naucila ja iskreno nikad cula No nesto kaplje kisa kapljicama,gazi gusan baricama... lol!
...toliko od nas...ljubimo vas,stiskamo,stipkamo osmeh srce
buby
buby

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 28/9/2012, 09:39

...duplirala se slika...pojma nemam kako
buby
buby

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 28/9/2012, 09:50

ja bas volim sto je ona takav zvrk bubi :)
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 28/9/2012, 10:07

Jes bas je zvrk mali po tvoim pricama ali lepo si rekla.TO JE DUDA SA STAVOM likeit
A sto je medena i sto je slatka ,da je pojedes ljubav ljubav
Cizmice su vam krasne likeit imamo i mi takve i kabanicu smo nabavili i sad uzivamo i kad pada kisa,tako cete i vi. yes yes
poljubac poljubac
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 28/9/2012, 10:32

..evo i jedan vk...brzinski...tek da je "osetite" Razz
buby
buby

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 28/9/2012, 10:53

Ajsa kocila osmeh srce
A ona moja bebica ,nemoj dias, yes yes
angel ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 28/9/2012, 11:26

Prvo sam slike gledala, Embarassed priznajem...
a onda citala izvestaj. Odsekoh se na epizodu sa toboganom.
[Only admins are allowed to see this image] mogu misliti tvoje oduzetosti. Nadam se bez posledica da je bilo. Uzas, ali ne mozemo ih od svega zastiti,a strahme i od prvog pada...sa kreveca.
inace,Duda mi je apsolutni hit od samog rodjenja,njen glas, a sada i njen sklop recenice, nacin na koji razmislja...skroz mi je favorit! [Only admins are allowed to see this image]
a fotke... [Only admins are allowed to see this image]
Ona i Ajsa su tandem! [Only admins are allowed to see this image]

-------

[Only admins are allowed to see this link]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 47
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content