Dnevnik jedne vockice
+43
cufta
Tanja83
Mirjana
Orline
HappyGirl
Danicab1
naca
dragana76ns
bokica
Simona
bobica83
lolipop
KoMetaK
kasia
cipiripi
maja76
zoxa
djole42
bebko
Cupava
bak
Struzzo
adriatika
caci
Sami
Zoka83
Gala
catherine290505
key
Sneza
Shizika
nesalela
Pakki
lena
MARA
BiKsi :)
brinbili
dr mali pariz
Milijana
Nefertari
maus
Tinche
buby
47 posters
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Dnevnik jedne vockice
...axxaxxaxx..ne znam..tinche je slikala to....suze mi idu...a lelo nisam se krila,al ovo su sa mog aparata...znaci uglavnom ja slikala...atavice tinche..
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Re: Dnevnik jedne vockice
Joj zene...ja ne skidam kez sa lica!!!
Umorna sam jako, pa cu sutra postavljati slike i pisati...da ne radim to na brzinu. Vozila sam do kuce po oooodrvatnom NEvremenu...jos uvek sam napeta...bljak.
Elem, ja sam slikala Mimicu, ali sa njenim aparatEm...pa ce Mima draga da postavi ako vec nije. Odoh da gvirnem.
Pari mila, hvala ti na ovakvom divnom danu...sve je bilo savrseno...divno, predivno. Ni manjeg prostora ni lepseg druzenja...jedva cekam raspust!!!
Buby, Misu...hvala i vama, divne ste!!!
Umorna sam jako, pa cu sutra postavljati slike i pisati...da ne radim to na brzinu. Vozila sam do kuce po oooodrvatnom NEvremenu...jos uvek sam napeta...bljak.
Elem, ja sam slikala Mimicu, ali sa njenim aparatEm...pa ce Mima draga da postavi ako vec nije. Odoh da gvirnem.
Pari mila, hvala ti na ovakvom divnom danu...sve je bilo savrseno...divno, predivno. Ni manjeg prostora ni lepseg druzenja...jedva cekam raspust!!!
Buby, Misu...hvala i vama, divne ste!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
A tuj se krijete i saljete slike. Ajde dole!!!!
Narafska stvar da sam postavila slike sa mojim prostiranjem po podu. Samo malo glave okrenite jerbo sam zaboravila da predhodno slike postavim u pravi polozaj.
A bilo je divno, divno, divno!
Narafska stvar da sam postavila slike sa mojim prostiranjem po podu. Samo malo glave okrenite jerbo sam zaboravila da predhodno slike postavim u pravi polozaj.
A bilo je divno, divno, divno!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Misu, pa Buby nema dozvolu za tu temu!
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Koja tema? ja cekam u Ancinom dnevniku a slika nema
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
pustila sam poruku nasoj happy....al videla sam ipak slike...mimi ti si LEGENDA.......plakala sam...suze idu...divne slike..jos ludji komentari..hvala vam puno... [Only admins are allowed to see this image]
mali pariz ::majice nam mirišu na vaše bebe!
Kako ste se sad zamrsile, ko gde traži šta
Već sve rekoh na FB: Blago vama
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
mala parizanka i maus su pisale i stavile slike na temi "kad se zvezde sastanu.."...eto resena misterija
Bubićka,Voćku ti poljubim,pa kako nemaš pristup Zvezdama,kad si najsjajnija od svih?
Eeeee Happy,Happy
[Only admins are allowed to see this image]
Eeeee Happy,Happy
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Divno,divno,divno [Only admins are allowed to see this image]
Kako vam samo zavidim... [Only admins are allowed to see this image]
Kako vam samo zavidim... [Only admins are allowed to see this image]
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Mogu samo da zamislim to gnjavljenje, maženje, ljubljenje, igranje, štipanje i druženje! Ove slike govore više od svake reči! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Voćka,javi se bar ti,kad tvoja majka neće...ljubim none tvoje! [Only admins are allowed to see this image]
pero...nemoj da me zezas ...evo nas..lepo vreme nam ne dozvoljava da mirujemo...a i dunja je postala sve zahtevnija...evo tri slike ...videcete zasto...i hvala nasoj dragoj mimici za lepu tunikicu...ljubi nam anciku..mali pariz ::Voćka,javi se bar ti,kad tvoja majka neće...ljubim none tvoje! [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]..eto...sto rece lela na noge lagane...ode moja ionako naceta kicma ..sad kad naumi nesto...toliko je jaka da je u stanju da me obori...sto se tice klope i dalje standarno...2 mlecna..3 nemlecna...spavanje smo smanjili...na 9..pola 10 jer mi zaspi ranije ...a preko dana ima 2 spavanja od po sat ipo...eto...ljubimo vas puno
Joj butkice milice,kako one stoje "utegnute"!
kaže: Maaaaaaamaaaaaaaa,dosta spavanjaaaaa,vadi me iz krevecaaaaaaaaaaaaa!!Duša,medena je u novoj majićici..oketo milo! [Only admins are allowed to see this image]
kaže: Maaaaaaamaaaaaaaa,dosta spavanjaaaaa,vadi me iz krevecaaaaaaaaaaaaa!!Duša,medena je u novoj majićici..oketo milo! [Only admins are allowed to see this image]
Jooooooooj i meni su butkice najlepse,samo da je stipkas,grizes,mazis,ljubis........
Ljubim je u to lepo oko plavo
Ljubim je u to lepo oko plavo
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
...ja moram ipak da pribelezim da smo mi u nedelju opet imali jedno divno druzenje...i opet tince [Only admins are allowed to see this image] ...ali zato je bata [Only admins are allowed to see this image] ...dusa prava...za razliku od proslog puta sada je dunja bila placljiva..tacnije naisla joj neka faza i cim neko(bata) malo glasnije kaze nesto ili zapeva...dunja u plac...i tako u krug...a bata misli da ona hoce da on bude jos glasniji...pa plakanju nikad kraja..a tako se lepo igraju...i lara i nera...moram da pomenem i predivne kiflice koje nam je tina umesila...a boga mi i spakovala...evo slika...to je uvek zanimljivije nego moje pisanje
tinche tesi vocku [Only admins are allowed to see this image]lubav na prvi pogled [Only admins are allowed to see this image]...lepo...al neka hvala...ja nesto ne bih svama na cebence [Only admins are allowed to see this image]malo sam se i smejala...nije bas da sam samo plakala....laze ova mama
...i opet frka oko dude [Only admins are allowed to see this image]...al kod tine mi je najlepse...[Only admins are allowed to see this image]
tinche tesi vocku [Only admins are allowed to see this image]lubav na prvi pogled [Only admins are allowed to see this image]...lepo...al neka hvala...ja nesto ne bih svama na cebence [Only admins are allowed to see this image]malo sam se i smejala...nije bas da sam samo plakala....laze ova mama
...i opet frka oko dude [Only admins are allowed to see this image]...al kod tine mi je najlepse...[Only admins are allowed to see this image]
...divno,divno, divno....Voćkica i Batica su dva andjela, baš ljubav na prvi pogled...ta slika je predivna, a njene none i ručice....krofnice lepe mekane samo da ih čovek gnjavi....Ljubim vas...
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Datum upisa : 09.05.2010
Jaoj kakvi su! Mozda Dunji nije bio dan, ali ipak se vidi da joj je baticino drustvo prijalo.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Kako su to dva divna drugara... prijateljstvo od rođenja
A butkice
A butkice
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Eeee Voćko moja,vidi,mama ti samo kuka,a npr. i kiflice je dobila za miloštu.
Ej,drugari su super...kako se samo njuškaju ali Voćkine none [Only admins are allowed to see this image] i Batina stopalenca [Only admins are allowed to see this image] majko mila!!
Fotke Tine i Voćke... [Only admins are allowed to see this image] čista emocija!
Glasam za Voćkine nasmejane okice mile! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za druženje,samo tako nastavite! [Only admins are allowed to see this image]
Ej,drugari su super...kako se samo njuškaju ali Voćkine none [Only admins are allowed to see this image] i Batina stopalenca [Only admins are allowed to see this image] majko mila!!
Fotke Tine i Voćke... [Only admins are allowed to see this image] čista emocija!
Glasam za Voćkine nasmejane okice mile! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za druženje,samo tako nastavite! [Only admins are allowed to see this image]
Samo da vas ljubnem....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Milina,raj,lepote
ma ljubim vas sve
A ponajvise ove Dunjine nogice tako lepe,slatke,uh kako su samo dobre za stipkanje i cmakanje
Bato ti si pravi smeker
ma ljubim vas sve
A ponajvise ove Dunjine nogice tako lepe,slatke,uh kako su samo dobre za stipkanje i cmakanje
Bato ti si pravi smeker
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu