KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

+61
Republica
maus
natalija
Mali Princ
Nefertari
cvrle76
liki
Mirjana
buby
majakg
jelena mb
anak
viktorija
Filippa
noja
key
JocY
maja76
Orline
Sofka
bubili2
Zoka83
Milijana
gagax81
dragana76ns
cicsa80
racili
bule74
malenaa
agata
bebko
Zaneta
Shizika
maja kg
ciklama
Kockica
djole42
*AIDA*
KoMetaK
bokica
lena
Marija86
Tinche
bobica83
Jelena*
HappyGirl
ŽenoLina
vašar
7-patuljaka
BiKsi :)
lolipop
Deni
Struzzo
dr mali pariz
heart84
MAAKKI
Sneza
Cupava
bak
catherine290505
cici
65 posters

Strana 4 od 30 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Sledeći

Ići dole

CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 4 Empty Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

Počalji od KoMetaK 20/4/2011, 21:42

Cici, drago mi je da ste dobro, da lepo rastete, ali mi je zao sto se mucis sa kasljem. Nadam se da ces to srediti nekim od ovih narodskih recepata, ja znam da je ovaj sa kuvanim crnim lukom odlican osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 4 Empty Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

Počalji od Zaneta 21/4/2011, 10:46

Cici, uzmeš crnu rotkvu, izdubiš je kašikom da od nje napraviš čašu. Probušiš čačkalicom rupicu na dnu i staviš rotkvu na čašu, napuniš je medom, i čekaš da sav med iscuri u čašu. 3-4 puta dnevno po kašiku meda uzimaš.
Nadam se da će ti uskoro biti bolje osmeh srce
Zaneta
Zaneta

Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 21/4/2011, 12:05

Cici i Ciculjak ljubac za vas. Drago mi je da lijepo napredujete, a žao mi je što te kašalj tako muči. zagrljaj
Ljubac za vas
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 21/4/2011, 12:52

Bravo Cicic za napredak.
I mene je mucila gadna prehlada pred kraj treceg meseca.
U drzavnoj apoteci su mi dali sirup od jagorcevine.
Caj od crnog luka je provereno dobar, a nije ni tako grozan. Za rorkvu sam neki dan procitala da nije dobra u trudnoci.

bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 21/4/2011, 13:21

Cici, nadam se da je kashalj popustio.
Zaneta, neshto mi je chudan tvoj ticker, trudna si gotovo 15 sedmica a pishe preostalo 225 dana shto je nekih 32 sedmice, dakle svega zajedno 47 sedmica??? Mozda cjepidlachim?
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zaneta 21/4/2011, 13:25

U pravu si, nešto nije kako treba, odoh da ispravim ... Shocked
Zaneta
Zaneta

Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 21/4/2011, 16:11

hvala na receptima punooooo osmeh srce
idem da pravim ono sa bombonama jer sam sas klopala pa da zasladim lol!
kasnije cu da probam to sa lukom
Danas smo bili kod dr u Dm na konsultacijama, prihvatice "moj slucaj" igra igra igra
Veliki smo 35mm i imamo nogice, rucice, glavu,zivahni smo i sve sto treba za ovaj period f
dr tamo su mi preporucile, bokvicu, jagorcevinu a najbolji sirup bronhikum nikako eleksir i ako ne prodje do utorka obavezno kod pulmologa da nebi doslo kontrakcija
cici
cici

Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 21/4/2011, 19:51

Cici i Ciculjak ljubim vas samo vi lepo rastite, a kasalj ce sigurno da prodje uz neki od narodnih lekova poljubac
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 21/4/2011, 21:46

Ciculjci, mnogo je lepo citati vas dnevnik i kako lepo rastete. Ajd' pa da i kasalj prodje brzo... ljubav
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 22/4/2011, 21:23

Cici,maziš li ti Ciculjka,a? Very Happy
Je l se smanjio kašalj? CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 4 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 23/4/2011, 17:57

vi divno rastete likeit uzivaj,nadam se da se kasalj smanjio.... smajli angel
malenaa
malenaa

Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gagax81 24/4/2011, 09:58

Samo sa vam mahnemo i da vas ljubnemo ff usne
Uzivajte i mazite se!
gagax81
gagax81

Broj poruka : 692
Datum upisa : 25.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 24/4/2011, 22:32

Samo da vam mahnemo i da znate da mislimo na vas! igra c
Kockica
Kockica

Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 25/4/2011, 20:33

Kasalj se samnjio ali nije prosao skroz, nazalosta je malo zahvatilo uho tako da sad njega lecim. Mogu ce da je i od vetra jel ovde uzasno duva a mozda je i od zuba. moram i kod zubara ali mi je muka od doktora No
Pari, mazim, mazom nego sta sunny znas kako lepo raste, tu tu Wink bice da nam prija ova praznicna klopa
Dobila sam i prvu trudnicku haljinu, ali pravu trudnicku likeit jos mi je naravno ogromna a po svemu sudeci mozda i ostane ogromna, plakali smo od smeha. pa nisam ja bas tolika....bar jos uvek ne Very Happy
Ljuba za vas od nas d
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 25/4/2011, 22:08

cici ::Dobila sam i prvu trudnicku haljinu, ali pravu trudnicku likeit jos mi je naravno ogromna a po svemu sudeci mozda i ostane ogromna, plakali smo od smeha. pa nisam ja bas tolika....bar jos uvek ne Very Happy
Ljuba za vas od nas d

Možda ti je sada ogromna, ali videćeš od 20.nedelje kako stomak brzo raste, ne brini neće da se baci!!! lol!
Kockica
Kockica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 25/4/2011, 23:07

Cici, baš mi je drago da je sve u redu što se trudnoće tiče, a ostalo ćeš sve lako srediti ljubav

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 27/4/2011, 21:47

Kockice, verujem da hoce mada mi sad moj mali stomak a i ja izgledamo majusno Wink
danas sno produzili boce, uzeli lekice jer nam dr ide na odmor. ostalo je da odradim one silne zezanicije za prijem u bolinicu 12 maja.
ali me danas ubi kijavica, sva sam se zapusila, a nos curi ko iz cesme znaci uzas.taman se kasalj primirio. sutra idem kod orl-a plasim se upale usiju i ko zna sta jos mogu da navucem
idemo dalje, ljubimo vas ljubav
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubili2 28/4/2011, 09:16

Videces kad pocnes da se siris, ja juce jedva obukla spavacicu i kazem joj vidi skupila se odjednom u pranju Laughing
bubili2
bubili2

Broj poruka : 296
Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 28/4/2011, 13:36

bili smo danas kod orl-a dala mi je antibiotik,hemomicin, kapi za nos svata nesto a ja nista ne smem da uzmem No kaze ona ne zna sa trudnicama ali uplala nece proci bez lekova. zapuseni su usni kanali od nadrazaja nosa i kasnja pa me zato bole. dr me jako nervira i svako kaze drugacije. jedan sme petreksil, drugi ne, jedan sme eritromicin drugi ne....sme operil kapi drugi nei tako ukrug. ne znam sta cu da radim sem sto vec radim, mirujem i pijem narodne lekice. ni ovo vreme mi ne ide na ruku. sutra cu da zovem dr i Dm da nju pitam za savet. sad se vec malo plasim da ne naskodim bebi.....
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 28/4/2011, 13:52

Upravo sam to htela da ti kažem, zovi svog dr koji ti vodi trudnoću, da pitaš za savet. Znaće ona šta treba. Meni su rekli da ne smem da stavljam kapi za nos nikakve. Baš mi je žao što te to još muči. zagrljaj
Kockica
Kockica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 28/4/2011, 13:56

draga nadam se da ce na kraju biti dobro molitva
nazalost nemam nikakav pametan savet da ti dam zagrljaj zagrljaj
malenaa
malenaa

Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 28/4/2011, 14:33

Cuci šta radi mali cici...reci mu da ga volimo... Wink love
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 28/4/2011, 15:13

Cici, dušo naša, šta te još neće snaći Rolling Eyes
Ne bi antibiotici trebali da naškode bebi, ali ti ipak zovni svog dr koji ti vodi trudnoću pa pitaj. Jaka si ti žena.
Pozdrav CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 4 275568
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 29/4/2011, 00:32

Veliki poljubac za mama Cici i bebu Cici ljubav
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 29/4/2011, 09:16

Meni su ranije skrenuli paznju da nikako ne stavljam kapi za nos. Sto se tice lekova koliko se secam ja sam jednom prilikom pila Palitrex, ali to bi svakako dobro trebalo proveriti , ti si svakako jos u prvom tromesecju gde treba posebno da se pazi, bas mi je zao sto te i to snaslo v . Sto kaze Ori konsultuj gin-a koji ti vodi trudnocu. Drzim palceve da prodje sto pre!
cvet
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 30 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu