KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

+61
Republica
maus
natalija
Mali Princ
Nefertari
cvrle76
liki
Mirjana
buby
majakg
jelena mb
anak
viktorija
Filippa
noja
key
JocY
maja76
Orline
Sofka
bubili2
Zoka83
Milijana
gagax81
dragana76ns
cicsa80
racili
bule74
malenaa
agata
bebko
Zaneta
Shizika
maja kg
ciklama
Kockica
djole42
*AIDA*
KoMetaK
bokica
lena
Marija86
Tinche
bobica83
Jelena*
HappyGirl
ŽenoLina
vašar
7-patuljaka
BiKsi :)
lolipop
Deni
Struzzo
dr mali pariz
heart84
MAAKKI
Sneza
Cupava
bak
catherine290505
cici
65 posters

Strana 15 od 30 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30  Sledeći

Ići dole

Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 Empty Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

Počalji od KoMetaK 2/8/2011, 15:46

Cici, pa ti si prevalila najveci deo trudnoce, nadam se da ces danas uzivati na UZ osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 Empty Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))

Počalji od cici 3/8/2011, 13:44

Ori, da znas da te nije bilo, sada si tu i to je najbitnije, ljubimo te
Juce smo bili bas aktvni:
uzelis mo izvesta od dr Milica tj njegove zamene. Anti Xa je 0.2 ( bio 0.13) mozda ce da menjaju terapiju sledeci put, Fe i feriti dobri, porastao hemoglobin i trombociti,terapija ista, kontrola 29 avgusta. Prica se da ce i dr Miljica da dodje do tada,bilo bi mi lakse tada cu biti vec 30ta nedelja
U Gakuamo bili kod dr Dukanac, uradila mi je protoke /cirkulaciju i zadovoljna je. Na nedelju dana moram da radim protoke i 6.sep kod je na kontrolu. Dobili smo BFP 8 love nije merila bebu jer imam uz od proslog petka. Sad jos da zakazem te protoke.
zagrljaj i poljubac za vas

cici
cici

Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 3/8/2011, 14:39

Cici odlicno je sve to samo neka ciciljak raste poljubac
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 57
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 3/8/2011, 17:08

Odlicno Cici osmeh srce Uzivajte smajli angel
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 3/8/2011, 21:02

Cici napredujete kako treba.

Kazi mi da li je odeljenje visokorizicnih trudnoca preko puta patologije u prizemlju?

A glavna sestra Rada?

bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 44
Datum upisa : 22.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gagax81 3/8/2011, 21:15

Samo nek nam mali Cici raste! Ljubimo vas i uzivajte! usne
gagax81
gagax81

Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 4/8/2011, 13:32

Bokice, nije Vrt je dole u podrumu, minus -1 sprat. Tamo gde su slusaonice, pa levo. A za glavnu sestru nisam sigurna kako se zove.

Hvala devojke sto ste uz nas d
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 4/8/2011, 14:21

Gde li sam ja onda bila pojma nemam. Sa jedne strane je patologija koja izgleda poprilicno ruinirano, a odeljenje preko puta izgleda sasvim pristojno i novo. Mislila sam da je na minusu kontrola fertiliteta, Plecasevo odeljenje.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 4/8/2011, 15:39

bokica ::Gde li sam ja onda bila pojma nemam. Sa jedne strane je patologija koja izgleda poprilicno ruinirano, a odeljenje preko puta izgleda sasvim pristojno i novo. Mislila sam da je na minusu kontrola fertiliteta, Plecasevo odeljenje.
jeste, ali levo kad udjes kontrola fertiliteta a desno vrt. oba na minu jedan.
jel ces ti da se poradjas u visegradskoj? ja sam u debeloj dilemi....boli me glava od razmisljanja ali ima jos vremena, sto je dobro.
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 4/8/2011, 18:03

ciculjak super napreduje likeit ljubav
malenaa
malenaa

Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 4/8/2011, 20:46

Da Cici tamo cu definitivno. Nisam imala dilema oko toga. Danas sam dobila uput za porodiliste.
Skapirala sam da sam zapravo bila na odeljenju humane reprodukcije.

Izgleda da cu na carski zbog karlicnog polozaja bebe, ali sam ostala bez lekara posto je moj dr vec tri meseca na odmoru. Sada sam konacno odlucila da se prihvatim veze pa ce valjda sve biti ok.

Cini mi se da bi i tebi bilo bolje tamo zbog tvoje celokupne situacije, i potrebe za hematologom.

bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 4/8/2011, 23:19

BOKICE...i kod tebe sitno.... Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 32796
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/8/2011, 09:35

Cici, počelo dvocifreno odbrojavanje! Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 612963

Broj poruka : 22704
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 5/8/2011, 14:10

Ajd buduce mamice da mi nesto objasnite: da li su odeljenja za humanu reprodukciju i VRT dva razlicita "odjela"? Na kom od njih dva je prof. dr Radunovic nacelnik?

Zna li ko kako su sredjena ta odeljenja? Uslovi?

lol!
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 5/8/2011, 14:31

Leno humana reprodukcija nije isto sto i VRT. Na humanoj je nacelnik prof. Radunovic.
Koliko sam citala po netu humana je bas fensi, bolja od VRT-a.
Ono sto sam videla izgleda stvarno ok.

bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 5/8/2011, 14:35

Da, tako sam i ja cula za odeljenje humane reprodukcije...

Treba mi info zbog jedne rodjake.

A na kom ces ti biti, Bokice?Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 47111
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 5/8/2011, 15:13

Ja od 15. avgusta na odeljenju steriliteta pa carski zbog karlicnog polozaja bebe.

Cici izvini sto ti uzurpiramo temu.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 5/8/2011, 16:38

Joj, Cici, stvarno... izvini, al mi opet nije jasno... ima i odeljenje steriliteta koje je, takodje, za porodjaje? Pa kakva je razlika izmedju odeljenja steriliteta, onog humane reprodukcije (ko mu smisli naziv, svaka mu cast) i VRT?
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 5/8/2011, 17:31

Leno na sterilitetu leze Tuliceve pacijentkinje, na humanoj Radunoviceve, na VRT-u Ljubiceve i tako dalje. Tu te prime pre porodjaja. Malo lezis pa onda ide porodjaj odakle se selis na druga odeljenja za porodilje.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 5/8/2011, 17:52

Nisma veze Boki Very Happy
Na odeljenju kontrole fertiliteta leze i trudnice, razliku ne znam. Ja sam lezala u Vrt-u. Fetilitet je sredjeniji od vrta, sva soba ima tv i neke fensi srene pokrivace, novine za citanje itd. Seste i cistoca verovatno nije losa. cinimi se da su tus kabine i wc na jednom mestu. u vrtu su odvojene.
Boki, ja se razmisljam za visegradsku, bas zbog moje situacije.Plasim se da me neki stazsta ne doceka. Ovi ce sigurno traziti pare, mada jos nisu. videcu... mada i ako das pzre, nema garancije da ce se pojaviti na porodjaju. U Dm ce mi se zena tj dr sigurno pojaviti i u 2h ujutu u bolnici na porodjaju. Vise ce se brinuti i paziti na mene nego u gaku. nisam pametna. gak ipak ima vise iskustva, ali ne vredi ti ni to ako te se docepa stazista. Cekam misljenje Dr Mljica da cu odluciti. Mada ti on ne moze mnogo pomoci na porodjaju, mislim hematolog.
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 5/8/2011, 18:14

Biksi :) ::Cici, počelo dvocifreno odbrojavanje! Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 612963

jesteeeee sreca bas se radujem igra igra igra
Hvala usne
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 5/8/2011, 20:06

Cici koji su ti ovi, u DM ili Visegradskoj?

Potpuno razumem tvoj strah od stazista. Ali, ako vec ides kod dr Dukanac verovatno ce ti ona napraviti neku varijantu tipa prijem pa porodjaj. Drugo je kada dodjes "sa ulice" i kada si nikakav pacijent.

Ja dosad sve vreme lecenja i trudnoce nisam imala nikakvu vezu, al sad na kraju stislo pa sam morala. Posto se renovira odeljenje za VTO nas trudnice poslali u dezurnu ambulantu gde je totalna ludnica. Samo sevaju gola dupeta. Istovremeno po dve zene skinute za preglede, jedna radi CTG, druga ultrazvuk, ulazi kako ko stigne...
Al kad je preko veze sve ko podmazano. Ne znam sto sam mucila sebe sve ove godine.

Ti ces ipak verovatno na carski zbog celokupne situacije, to valjda ne moze da radi stazista. Opet razumem da ti znaci ta veza u DM. Ti ipak imas najbolji osecaj u koga imas vise poverenja pa preseci.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 5/8/2011, 22:39

Boki, nisam razumela pitanje, " koji su ti ovi"?
ja trenutno paralelno vodim trudnocu, znam da cu morati uskoro da presecem. zato sto predpostavljak da ce me Dukanac smestiti u Vrt par dana pre termina i onda nemam izbora. Da ne gresim dusu ali cisto sumljam da ce ona doci ako nije dezurna zbog mene( bez kinte). Jos gora varaijnta je kada ti traze posle porodjaja kintu Shocked
Znas i ti, ja sam isto da sada sve isla drzavno i bez kinte. Hvala dobrim ljudima sto su bili i jesu uz mene. ja sam kod dr Dukanac dosla preko jednog mladog dr koji je bio dobar prema meni kad mi je trebalo. Oni su me utesili na pocetku( znas kako je bilo) dali su mi nadu da mogu da izguram trudnocu i ohrabrili svaki put kad me uhvate lutkice. Opet porodjaj je porodjaj a svi radimo za pare! cast izuzecima.
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 5/8/2011, 23:55

Mislim cici na onaj deo kada kazes ovi ce traziti pare pa nisam skapirala na koje mislis mada ih svi oni vole.

Nece ni Tulic meni da dodje van njegove smene sa kintom ili bez nje. To se zove zakazani carski i radi se u dogovoreno vreme. Ako ima potrebe ides na hitni kod dezurnog lekara, ali ja ipak mislim da onda on to mora da uradi kako treba jer si ipak neciji pacijent.
bokica
bokica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 6/8/2011, 00:00

bokica ::Mislim cici na onaj deo kada kazes ovi ce traziti pare pa nisam skapirala na koje mislis mada ih svi oni vole.

Nece ni Tulic meni da dodje van njegove smene sa kintom ili bez nje. To se zove zakazani carski i radi se u dogovoreno vreme. Ako ima potrebe ides na hitni kod dezurnog lekara, ali ja ipak mislim da onda on to mora da uradi kako treba jer si ipak neciji pacijent.
bas tako...ja sam to uradila...zakazala...i lepo ustala..obukla se..istusirala i krenula...bez frke i panike..(nazalost sa kintom u dzepu)....drugacije nije moglo,a ja nista nisam htela slucaju da prepustam...tako se to u srbiji radi..priznali mi to ili ne Mali - CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :))) - Page 15 561840
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 30 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu