KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vukov dnevnik

+52
plavaptica
korpica
mamajednogprinca
Mali Princ
cufta
Simona
era
kasia
Tanja83
Mirjana
Orline
bokica
HappyGirl
lolipop
KoMetaK
dragana76ns
key
Zoka83
NINA1
jul
buby
bebko
dejna
lena
zoxa
maja76
Sneza
Nefertari
djole42
tuli
Shizika
brinbili
Struzzo
Tinche
Anuska
naca
Pakki
maus
dr mali pariz
Sami
bak
Agata27
Jelence
BiKsi :)
Gala
maša
bobica83
catherine290505
Milijana
caci
nesalela
MARA
56 posters

Strana 14 od 27 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27  Sledeći

Ići dole

Vukov dnevnik - Page 14 Empty Re: Vukov dnevnik

Počalji od Tinche 26/10/2011, 00:11

Milijana :: A slika gde drzis oba sina: NEPROCENJIVO [Only admins are allowed to see this image]

I meni je to omiljena slika!

Prvi put cujem za taj obicaj...kum sisa na tri mesta... i na kraju dete ima isto kose na glavi...ja mislila sad ce te ga pravo osisati!!! lol! lol! lol!

Ali neka ste se skupili i proslavili...lepo je!
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sami 26/10/2011, 22:26

Maro, šta reći slike su prelijepe a ti mi nekako posebno zračiš puna si energije i sve si mi ljepša lol!
Kao što reče Mili, slika sa dva sina NEPROCJENJIVA!
Jako lijepa porodica, Viktor kao da je dojednom sazreo i postao VELIKI (brat) dječak a Vuk, (pu, pu) da ga ne ureknem baš je porastao i sa tom kosicom kao curatak jako mi sladak , bravo i za zubiće g
Nego i kod nas je takav običaj šišanja (prvi put) djeteta yes
Iz priloženog se vidi da ste uživali a u seke se baš primjeti stomačić ih kolika sam ja bila u sedmom mjesecu ka d se sjetim osmeh srce
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 5/11/2011, 13:05

Hvala tete
Samo da se nakratko javim jer nemam puno vremena,obaveze,obaveze i samo obaveze,nema se vremena ni za sta drugo osim za ove malene pilice.
Vuka ovih dana bas muci ekcem po licu.Bas sam bila bzv kad sam jednog jutra ustala i spazila njegovo oteceno lice i ruke,prepala sam se,odmah sve to spojila sa srcem i dobila svasta u mojoj glavi.No nije nista strasno,dr kaze obican ekcem verovatno od nekog materijala koji mu ne odgovara,proslog vikenda bili u gostima i on se istog dana pojavio a posle nekoliko dana otok.Sad je bolje,hvala bogu sto su izmislili ovu Mustelu jes skupa al za 3 dana vidno smanji crvenilo.nejveci deo vremena provodimo napolju i kod nas je bas lepo vreme.Vuk klopa za medalju sto je jednom Lela rekla pocecu da se krijem od Stase,tako i mi,ko god jede ili nesto pije ovaj trazi,al,cudno neko dete,ladno pojede duplo od onoga sto pojede Viktor.
toliko od nas
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 5/11/2011, 15:32

Samo da zabelezim da Vuk ima 8750 gr
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 5/11/2011, 15:49

Ove sam fotke videla na Fb a ovde nisam komentirala Embarassed
Sta reci za ovo preslatko dete sema da je jednan preslatki angel
Na svakoj je slicici presladak ,pravi medenko i on i njegov veliki bata b b
uh dusa mila ,kazes ekcem , to je bas neugodno i zna jako da svrbi. No
Drago mi je da ste bolje,nekad nije bitno kolko kosta bitno da pomaze yes
ljubim vas sve redom ljubav ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/11/2011, 22:12

Maro, nek vam je nazdravlje krštenje, a Vuk -medenjak jedan, živ i zdrav još 100 godinica! Vidi se da ste se lepo provodili. Very Happy [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od key 7/11/2011, 15:57

tek sad videh slike Embarassed super su likeit likeit
preslatki su obojica,prave dase... love love medeni su skroz.a ti,zeno,super izgledas! yes
srca
key
key

Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brinbili 7/11/2011, 22:22

Srecno krstenje drugari[Only admins are allowed to see this image]

Kakvu kosu ja imam,Bogo blagi,bas sam jedan mali medenko[Only admins are allowed to see this image]
brinbili
brinbili

Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 11/11/2011, 08:59

srca srca srca srca srca srca srca srca srca
srca srca srca 10 MESECI srca srca srca
srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Naseg najlepseg druzenja,pruzanja ljubavi,igre,spavanja,nespavanja,setnje,uzivanja i sve to ucetvoro-jednom recju divno.
Vuk je veliki decko,stoji na nogama,hoda uz namestaj,tapse,rucicama i jako je smesan dok igra a to radi vec duze od mesec dana,tako je sladak podigne rucic ukoci se i kaze ca i kao da hoce da pucketa prsticima.Lepo izgovara dosta reci,do skoro je bio skroz lenj bukvalno nista,sad tata,mama,bata,dede,baba,tasi-tasi,ide,pa-pa i ne mogu se jos setiti,aha i nesto sto najvise izgovara rec bije Rolling Eyes bije i samo gleda da nekog osamari nije bitno gde ali jedno znam ima prejake ruke.Oci su mu plave moja najveca zelja,kosa ista kao moja kad sam bila mala plava u loknama srca ,dusa je to moja.Skratila sam mu siskice i sad lici na devojcicu...He,he kad ovo nekad cita recice sta se zbivalo s mojom mamom ali dobro to je neostvarena zelja imati devojcicu.Mozda cemo je i nekad imati,nikad se ne zna.......
Tete drage da se ne ponavljam nekoliko puta sam rekla ovo nije bilo krstenje,ali dobro nismo se razumele nema veze.
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jul 11/11/2011, 10:36

Vuce, plavooki moj deckicu ljubim te srca srca srca srca
kako tudja deca brzo rastu Very Happy kao da je bilo juce kad se Mara poradjala u Sistini, a evo jos dva meseca Vuk ce godinu napuniti osmeh srce
ajde sad pa-pa medeni ff
jul
jul

Broj poruka : 616
Datum upisa : 11.03.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 11/11/2011, 12:10

jul ::Vuce, plavooki moj deckicu ljubim te [Only admins are allowed to see this image]
kako tudja deca brzo rastu Very Happy kao da je bilo juce kad se Mara poradjala u Sistini, a evo jos dva meseca Vuk ce godinu napuniti [Only admins are allowed to see this image]
ajde sad pa-pa medeni [Only admins are allowed to see this image]
da...prosto neverovatno.... [Only admins are allowed to see this image]..kao da zure negde...jos malo i maro ti ces imati dva momka za zenidbu lol!
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od key 11/11/2011, 13:41

srecan 10-ti mesecdancic!!!!
jos malo pa rodjendan...Mnogo je lep izvestaj...Vuk je super,bas je napredan yes
poljubac za plavookog andjela koji lici na mamu osmeh srce
key
key

Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 11/11/2011, 13:43

Juce nije bilo gornjih zubica danas su tu obe jedinice Rolling Eyes ,izbile sigurno nocas bez muka i problema koje smo za donje jedinice videli radost
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/11/2011, 13:47

srca srca srca srca srca srca Srecan 10. mesec plavooki i plavokosi deckicu srca srca srca srca srca
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 11/11/2011, 18:02

Srecan 10-mesecak i bravo za zube bez zubobolje osmeh srce Very Happy love
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/11/2011, 22:32

Ala vreme leti, ja i dalje mislim on je mačak bebasti! zato što je loknast i nekako deluje umiljato, baš, baš, ma on je za mene beban i tačka. [Only admins are allowed to see this image]Srećan 10. mesec veliki plavi momče! [Only admins are allowed to see this image]

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 11/11/2011, 22:40

Srecan 10. mesec plavooki Laughing I bravo za zubice, sad si zuba lol!

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 12/11/2011, 10:06

vv vv vv Srecan vam 10 mali rogendancic vv
vv vv
leti vreme leti yes
ljubav ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneza 12/11/2011, 21:11

Zubo, srećan 10 mesecdančić
Sneza
Sneza

Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 13/11/2011, 09:30

Bravo za zubice i korake i reci!!!
Maro odlepih na avatar koji sam videla u Nerinom dnevniku !! DIVAN je - odnosno VI!
Drago mi je i da ti se ispunila zelja vezana za plave oci!
Prosto je neverovatno, malo e nema a on u medjuvremeno vise nije beba [Only admins are allowed to see this image]
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 13/11/2011, 11:13

LJubi mi tog plavookog lepotana Very Happy
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 14/11/2011, 10:31

love
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 20/11/2011, 14:38

Hvala Vam divne tete i drugari,ljubimo Vas
Da zvrljnem koju dok pilici spavaju.
Za divno cudo spavaju skoro u isto vreme to se vrlo retko desava.Vuk ima neki svoj kako ga ja zovem super ritam,probudi se oko 7 h f ,nije vise 5 ili ranije,doruckuje obicno zitarice sa jogurtom koji uvece potopim i izjutra on to mljacne caskom sve oko 8h,zaspi oko 9,9 i 30,obicno pola sata do 40 min.OKO 12 uzina,bundeva ili neka vockica,onda cedjeni sok i opet oko 14 h zaspi i spava nekad 1,30 h nekad i duze od 2 h.Tu se ja malo odmorim,pripremim rucak ako to nisam uradila pre podne kad obicno radim,ruca oko 16 h povrce,meso,opet cedimo sokic,i uzina oko 19 milupin 7 corn,ili pak griz,keks(sve to rucka od milupe one kase iz kutije koje se pripremaju vodom i jako ih obozava,onda kupanjac i budan je sve do 20,20 i 3o i onda lepo spava nocu,sisa nekad jednom,dva puta a ponekad i nijednom.Spava sa nama od ponoci i to izgleda ovako Viktor u svom krevetu,onda tata ,Vuk i mama u njihovim nogama,kazem vam izgurace me,a ukoliko rodim i 3 dete za menen definitivno nece biti mesta
Jako je spretan dok puzi,nikad ali nikad nije pao ili se udario,lepo stoji,hoda uz namestaj,neretko pusti rukice podje jedan korak i sav srecan tresne na guzu,jos je mali za hodanje ali neka ga kad sam odluci hodace.Na moje ili nase NE nikako ne raaguje,ustavri reaguje,nasmeje se i radi po svome,obicno hoce da dira stekere Rolling Eyes ko i svako dete,kad ne uspe u onome sto je naumio ili mu nedamo ladno se baci nazad,Viktor nikad to nije radio i zato vidim da cu snjim imati problema s vaspitanjem.Poceli su da se otimaju oko igracaka i oko MAME,Viktor je dobar sve dok Vuk ne pocne da baca igracke,a ovaj jadnik ne zeli da ima krs medju igrackama i ne zeli da mu se ista polomi,brzebolje pridje i kaze daj to meni Vuk neda pa kad pocne dreka,auuuuuu nezgodno je slusati ih.Vuk imitira kako neko kaslje,i kad ja kazem Viktoru nemoj pricati glasno i nemoj vristati ovaj mali namerno raspali vrisak ii tatatatatatatatata.Tatu obozava mislim da njega voli vise od mene,samo kad ga ugleda na vratima prsnuce ukoliko ga ne uzme.A zasto kad ga ne cuva i desetinu od onoga koliko ga ja cuvam....E zato sto je to tata i sva ddeca bar ovde sa kutka obozavaju oceve...
On je takva maza da vam to ne mogu opisati,ja ne znam nekog ko se toliko mazi,on naprosto uziva stavi glavu na grudima ili ramenu i prede i tako bih mogao satima.Lokne smo osisali zato sto kad mu se prispava uhvati kosu i vuce toliko snazno da se sav iscupa i place.Nadam se da ce ponovo izrasti.
Ovako bih mogla danima ali nemam snage za sve,njima sam maksimalno posvecena,znaci uzivam u svakom ,danu,satu,minuti,sekundi,zivot s njima je pravi san,ponekad ih gledam dok jedan trci i peva a drugi tapse i brblja nesto i pitam se boze da li sam ja ovoliku srecu zasluzila,boze pa ovo su moja deca,pa ona su toliko srecna da cu ja prsnuti od srece i zato mi nikad nije zao ni sto nosam Vuka po gradu jer nece da se vozi,niti sto Viktor po pola noci sanja nesto i place,nista mi ne pada tesko.
Jos nesto Vuk obozava da pije sokice,vodu sa slamcice,moze ladno da izvuce po 200 ml za pola sata to sam provalila pre neki dan u kaficu,Viktor porucio cedjenu narandju i ovaj se otima haj reko nek proba,i cug po cug ispi bati sokic.
Toliko za sad ima sigurno jos ali pegla mi je ukljucena ,smesi se i samo malo malo pa trepne....i samo sto ne kaze cekam te vec sat vremena
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 20/11/2011, 18:43

Maro, vec negde napisah da svaki put kad citam sta ti pises, ja pomislim na sebe za godinu dana yes Iskreno, ja se tebi divim kako tako premorena mozes biti srecna, meni to nikako ne ide....Ali Maro, neverovatno je lepo citati tvoje postove, retko srecem takve zene i nadam se da ce nam se pruziti prilika i da se upoznamo taman na prolece kad izrastu nove lokne Wink

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 21/11/2011, 08:47

Mili mozda se upoznamo vec ove jeseni,ima mm nekog posla u V.banji pa cemo i mi s njim.
Eto tebe za godinu u istoj ulozi.Mili tako sam i ja mislila da nikad ne mogu biti srecna ako se ne naspavam bar 8 h to je za mene pravi odmor ali nije tako,jednako sam srecna kad spavam i 2 i 10 h.Zdrava i srecna deca cine nas najsrcnije....
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 27 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27  Sledeći

Nazad na vrh