Vukov dnevnik
+52
plavaptica
korpica
mamajednogprinca
Mali Princ
cufta
Simona
era
kasia
Tanja83
Mirjana
Orline
bokica
HappyGirl
lolipop
KoMetaK
dragana76ns
key
Zoka83
NINA1
jul
buby
bebko
dejna
lena
zoxa
maja76
Sneza
Nefertari
djole42
tuli
Shizika
brinbili
Struzzo
Tinche
Anuska
naca
Pakki
maus
dr mali pariz
Sami
bak
Agata27
Jelence
BiKsi :)
Gala
maša
bobica83
catherine290505
Milijana
caci
nesalela
MARA
56 posters
Strana 2 od 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Re: Vukov dnevnik
o.k. nisam pretpostavila da je stanje u VR bolnici toliko očajno da se mora ići u SK.Za svoju decu,naravno samo najbolje,a to za seku...nisam ni mislila dogodine,ionako vam je mala razlika između V&V,ni ta ideja muža-za 10 g. nije strašna...ionako si mlađahna mama! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Srećno krštenje, Vuče
I srećan pasoš, mrvice malena
I srećan pasoš, mrvice malena
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
samo da mahnem V & V i ponosnoj mami
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Vuce, dobrodosao na ove strane!
Divna ste porodica, Maro... a sto kaze Pari, moze seka i za 10 g. sto da ne, kad se napokon naspavas i uzelis ponovo kenjkanja, i grceva, i svega.
Ali, rekla bih da Vuk vec obecava malo mirnije noci nego sto je bilo kod Vicija
Neka je on samo ziv i zdrav!
Divna ste porodica, Maro... a sto kaze Pari, moze seka i za 10 g. sto da ne, kad se napokon naspavas i uzelis ponovo kenjkanja, i grceva, i svega.
Ali, rekla bih da Vuk vec obecava malo mirnije noci nego sto je bilo kod Vicija
Neka je on samo ziv i zdrav!
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
[Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Tete
Evo nas posle neprospavane noci
Vuk je juce ceo dan prokenjkao,samo bi da ciki,povuce 2 puta zaspi,spustim ga pocinje da place,opet ga vratim na ciki,probudi se-nece da zaspi 2-3 h,izbegavam da ga nosam,koliko mogu.....Sinoc zaspao oko 20 i 30 i onda budjenje u 21 i 30 pa kenjkanje,ocu ciku,necu ciku,bljucne,pokaka se,presvucemo se,zaspi 10 min opetpocinje da kenjka,nekad ignorisem nekad ne mogu-prosto mi zao,opet cika i tako ceo noc,evo ga i sad kao spavka a celo vreme kenjka.....
Ane bice da ne obecava da ce biti bar za nijansu bolji od bate
I to samo trpa rukice u usta
Ja sam cist primer pojma zaboravne majke,sve sam zaboravila kako i sta bese sa Viktorom,sve mi je opet nejasno i opet sam na nekom cudnom al lepom pocetku.....
Pari ja i mm se salimo za trece dete,ipak ce biti dosta....
Pupak nam je otpao 9-og dana,imao je bas siroku pup.vrpcu,kod Viktor vec 3 dana otpao a sad....Tretirali smo ga samo alkoholom i naravno dozvoljeno je kvasenje,sad kad je otpao dermatol prasak i to je to.Sad za sad je dobar.
ljubac tete i drugari
Evo nas posle neprospavane noci
Vuk je juce ceo dan prokenjkao,samo bi da ciki,povuce 2 puta zaspi,spustim ga pocinje da place,opet ga vratim na ciki,probudi se-nece da zaspi 2-3 h,izbegavam da ga nosam,koliko mogu.....Sinoc zaspao oko 20 i 30 i onda budjenje u 21 i 30 pa kenjkanje,ocu ciku,necu ciku,bljucne,pokaka se,presvucemo se,zaspi 10 min opetpocinje da kenjka,nekad ignorisem nekad ne mogu-prosto mi zao,opet cika i tako ceo noc,evo ga i sad kao spavka a celo vreme kenjka.....
Ane bice da ne obecava da ce biti bar za nijansu bolji od bate
I to samo trpa rukice u usta
Ja sam cist primer pojma zaboravne majke,sve sam zaboravila kako i sta bese sa Viktorom,sve mi je opet nejasno i opet sam na nekom cudnom al lepom pocetku.....
Pari ja i mm se salimo za trece dete,ipak ce biti dosta....
Pupak nam je otpao 9-og dana,imao je bas siroku pup.vrpcu,kod Viktor vec 3 dana otpao a sad....Tretirali smo ga samo alkoholom i naravno dozvoljeno je kvasenje,sad kad je otpao dermatol prasak i to je to.Sad za sad je dobar.
ljubac tete i drugari
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Maro, srećno otvaranje drugog roditeljskog dnevnika!!!!
Vuk je presladak! Kao i Viktor!
Uživajte!!! Pretpostavljam da će tek biti neprospavanih noći, ali to su ipak slatke muke...
P.S. Drago mi je što si izabrala baš ovo ime...najslađi tetkin zvk, tj. moj sestrić zove se takođe Vuk.
Vuk je presladak! Kao i Viktor!
Uživajte!!! Pretpostavljam da će tek biti neprospavanih noći, ali to su ipak slatke muke...
P.S. Drago mi je što si izabrala baš ovo ime...najslađi tetkin zvk, tj. moj sestrić zove se takođe Vuk.
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Vuce, Vuce, bubo lenja... bar bi to trebalo da budes Isla sam logikom da kad je prvo dete nespavalica, obicno drugo bude bolje u tom smislu.
Mogle smo nocas da se druzimo, i Laza je bio budan od 2 do 5 pa me u pola 7 opet digao na noge (a zaspao je sinoc u 22h )
Ali, evo cak i ja cuvena kuka -vica (ali ne sto se plasim vec sto najvise kukam ) kazem neka su oni samo dobro, valjda cemo se i mi jednom naspavati
Mogle smo nocas da se druzimo, i Laza je bio budan od 2 do 5 pa me u pola 7 opet digao na noge (a zaspao je sinoc u 22h )
Ali, evo cak i ja cuvena kuka -vica (ali ne sto se plasim vec sto najvise kukam ) kazem neka su oni samo dobro, valjda cemo se i mi jednom naspavati
Stru drago mi je za tetkino dete
Eto mogli smo birati izmedju Mateja(nisam htela zato sto se svako drugo detet danas tako zove,a i moj bratanac),Vuk i Dimitrije...
Ipak mi je Vuk bilo nekako najsladje,a jako i ljuto.....
Ane znas sta moj muz kaze,za koju godinu kad budu tinejdzeri trazice oni knjigu NAUCITE RODITELJE DA SPAVAJU,POSTO CEMO VEROVATNO ZABORAVITI STA TA REC SPAVANJE ZNACI.
Eto mogli smo birati izmedju Mateja(nisam htela zato sto se svako drugo detet danas tako zove,a i moj bratanac),Vuk i Dimitrije...
Ipak mi je Vuk bilo nekako najsladje,a jako i ljuto.....
Ane znas sta moj muz kaze,za koju godinu kad budu tinejdzeri trazice oni knjigu NAUCITE RODITELJE DA SPAVAJU,POSTO CEMO VEROVATNO ZABORAVITI STA TA REC SPAVANJE ZNACI.
Imamo sličan ukus što se tiče imena, Maro...
Mnogo volim pesmu "Mito, bekrijo"...
A tetkinom slatkišu često pevam "Vuče, bubo lenjo"....On je, inače, upoznajući se sa bajkama otkrio kako su vukovi loši i glavni negativci u pričama tako da se u vrtiću svima predstavljao "Ja sam Vuk, ali dečak"
A jednom je baš bio pod utiskom, pa se vratio iz vrtića i mrtvan ozbiljan mi rekao: " Tetka, ja neću više da se zovem Vuk!" Ja njemu: "Pa, kako hoćeš da se zoveš?" A on onako odlučno: "Konj".
Ljubi mi tvoje dečake!!!
Mnogo volim pesmu "Mito, bekrijo"...
A tetkinom slatkišu često pevam "Vuče, bubo lenjo"....On je, inače, upoznajući se sa bajkama otkrio kako su vukovi loši i glavni negativci u pričama tako da se u vrtiću svima predstavljao "Ja sam Vuk, ali dečak"
A jednom je baš bio pod utiskom, pa se vratio iz vrtića i mrtvan ozbiljan mi rekao: " Tetka, ja neću više da se zovem Vuk!" Ja njemu: "Pa, kako hoćeš da se zoveš?" A on onako odlučno: "Konj".
Ljubi mi tvoje dečake!!!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Ljubi svoje Sunce pametno!! [Only admins are allowed to see this image]
Maro...ti to već sve znaš...takve noći tek predstoje,je l? [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image] joj Stru,kako me nasmeja,naglas!Struzzo ::
Ljubi svoje Sunce pametno!! [Only admins are allowed to see this image]
Maro...ti to već sve znaš...takve noći tek predstoje,je l? [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Struzzo ::
On je, inače, upoznajući se sa bajkama otkrio kako su vukovi loši i glavni negativci u pričama tako da se u vrtiću svima predstavljao "Ja sam Vuk, ali dečak" [Only admins are allowed to see this image] Fenomenalno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Stru bas si me nasmejala i mene i mm
Tete pomagajte
Da li se desilo da pupce vase bebe krvari?
Sta ste cinile?
Vuku se juce pojavila krv,konsultujem dr u sk kaze mora jos jedna doza ampule konakiona(vit k),moze biti strasno a i nemora ali za svaki slucaj bilo bi dobro primiti vit k,medjutim pasos site tek sutra izjutra,zovem ovde nacelnika na pedijatriji kaze nista strasno,odvedite ga na hirurgiji da mu to isperu ili vi isperite hidrogenom i to je to-otkaci nas ladno.Isto je bilo i sa Vik medjutim njemu se do desilo dok smo jos bili na klinici 4-og dana i primio je vit k i prestalo.
Tete pomagajte
Da li se desilo da pupce vase bebe krvari?
Sta ste cinile?
Vuku se juce pojavila krv,konsultujem dr u sk kaze mora jos jedna doza ampule konakiona(vit k),moze biti strasno a i nemora ali za svaki slucaj bilo bi dobro primiti vit k,medjutim pasos site tek sutra izjutra,zovem ovde nacelnika na pedijatriji kaze nista strasno,odvedite ga na hirurgiji da mu to isperu ili vi isperite hidrogenom i to je to-otkaci nas ladno.Isto je bilo i sa Vik medjutim njemu se do desilo dok smo jos bili na klinici 4-og dana i primio je vit k i prestalo.
Baš mi je žao Maro, a zašto u Vranju ne kupiš da mu daju ampulu vit K? Zar ne možeš tu....raspitaj se ako već mora da primi....Nadam se da će brzo da prodje i da će te to srediti....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Kazu nema je u slobodnoj prodaji,ja mu svakako mogu dati
Nije nista strasno.Kupi ampulu i ako mozes stavimu je sama ako ne odnesi ga na hitnu i stavicemu je.
Nista strasno i marku je krvario i mi smo to tako sredili.
Ljubimo vas
Nista strasno i marku je krvario i mi smo to tako sredili.
Ljubimo vas
Maruska,Vuk i Viktor su medenjaci [Only admins are allowed to see this image]
Nadam se da nece biti problema sa pupcicem
Nadam se da nece biti problema sa pupcicem
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Problem pupcanika saniran
primljena doza vit k jutros i nema vise krvi
Nije bilo potrebe spaljivati pup ko sto su nam ovde rekli.
Vuk je za 10 dana od kako smo izasli Sa klinike dobio 560 gr sto znaci izasli sa 2690,sad imamo 3250,dr kaze puno je,al je tako najbolje dok je na sisi
Vuk je za 10 dana od kako smo izasli Sa klinike dobio 560 gr sto znaci izasli sa 2690,sad imamo 3250,dr kaze puno je,al je tako najbolje dok je na sisi
Veliki decace
Bravo Vuce!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Bravo Vuce za lepo napredovanje
Nisam juce videla post za pupcic, drago mi je da ste to resili.
Lazi je, doduse, krvario pomalo pupak ali nismo to shvatili kao da mu je potreban vitamin K jer je vec dobio zastitinu dozu u porodilistu. Medjutim, bolje je da je Vuk primo, nece mu stetiti a moze da koristi.
Nama se to provlacilo nekoliko dana, mozda i nedelju kad se sad setim, tu negde od 10. dana kada je, cini mi se, otpao patrljak. Patronazna nam je savetovala da odemo u Institut na lapisiranje (spaljivanje) ali nismo na kraju, sredilo se samo.
Medjutim, ostala mu je mala pupcana kilica koja se sad skoro potpuno zatvorila. Moguce da je ne bi bilo da smo uradili lapisiranje, ali ja pre mislim da je to genetika jer je i Laizn stric imao pupcanu kilu kao beba.
Ljubimo malenog decaka
Nisam juce videla post za pupcic, drago mi je da ste to resili.
Lazi je, doduse, krvario pomalo pupak ali nismo to shvatili kao da mu je potreban vitamin K jer je vec dobio zastitinu dozu u porodilistu. Medjutim, bolje je da je Vuk primo, nece mu stetiti a moze da koristi.
Nama se to provlacilo nekoliko dana, mozda i nedelju kad se sad setim, tu negde od 10. dana kada je, cini mi se, otpao patrljak. Patronazna nam je savetovala da odemo u Institut na lapisiranje (spaljivanje) ali nismo na kraju, sredilo se samo.
Medjutim, ostala mu je mala pupcana kilica koja se sad skoro potpuno zatvorila. Moguce da je ne bi bilo da smo uradili lapisiranje, ali ja pre mislim da je to genetika jer je i Laizn stric imao pupcanu kilu kao beba.
Ljubimo malenog decaka
MARA ::Problem pupcanika saniran
Bravo za pupak, drago mi je da ste to rešili da se ne sekiraš A što se tiče napredovanja, nije puno, baš je taman, mi smo se prvi mesec ugojili 1.200gr i ništa ne fali, pogotovo što ga ti dojiš....Samo ručkajte i uživajte.....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Bravo za Vuka koji fino napreduje.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Strana 2 od 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|