Dr Milenko Proročić
+4
ŽenoLina
HappyGirl
djole42
racili
8 posters
Strana 1 od 1
Dr Milenko Proročić
HappyGirl ::Ajmo malo o Milenku![]()
Moje lično iskustvo sa dr.Proročićem je odlično. Sačuvao mi je matericu...i omogućio mi da ostanem u mogućnosti za rađanje kao i da ne uđem pre vremena u menopauzu. Iako nisam išla preko veze bio je vrlo ljubazan i susretljiv.
Što se tiče moje prijateljice ona je kod njega radila vto pre 12 godina i uspela joj je. Vratio joj je 7 embriona.Danas ima sina koji je pre neki dan proslavio 12-i rođendan.
Ona je tada platila 10.000 postupak. Bila je prezadovljna jer joj je odgovarao njegov individualni pristup, njegova dostupnost 24h i sam način rada. Sada hoće još jedno dete i opet je otišla do njega. Odradila je uobičajene analize i preglede za postuupak vto i sve je u savršenom redu. Rekao joj je da s obzirom na godine sve je odlično ali neka je Bog pomogne jer ima punu 41. Sam postupak košta 3000e + u njenom slučaju 500e lekovi i ostale analize izašlo bi oko 4000e.
Što se tiče ordinacije, koliko sam čula i od nje a mislim i da je jelence rekla da nije ništa posebno. E sad nekom to smeta nekom ne![]()
Ajd ako još neko ima iskustva neka javi. Moja drugarica ima u planu u roku 6 meseci da krene u sam postupak, tako da ću vas obaveštavati kako to milenko radi
![]()
Proročić je skup, ali kažu da ima individualni pristup, njegov tel. na raspolaganju 24h itd. Moja prijateljica je kod njega dobila trojke (doduše vratio 5 embriona), a i njena snaja je iz prve ostala trudna. Meni je nudila da me vodi ali mi je bilo skupo. Baš me zanima iskustvo tvoje drugarice, piši o svemu.
Re: Dr Milenko Proročić
Nesto nisam nailazila na iskustva devojaka iz njegove klinike.....i mene zanima kakav je pristup
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 52
Datum upisa : 15.01.2010
Kako mi je opisivala jedna prijateljica koja je htela kod njega da radi, to uopšte nije klinika, već neka, prilično skromna ordinacija pa je zbog toga i odustala. Happy, obaveštavaj nas!
Happy, kakvi su uslovi u toj ordinaciji, meni drugarica reče da su skromni, da to nije klinika, pa je zbog toga odustala? A vidim da je stara garda, ubacuje veliki broj embriona
Racili to je njoj ubacio 7 komada pre 12 godina a tada su svi ubacivali veliki broj embriona. Koliko danas ubacuje nemam pojma.
Što se tiče ordinacije jeste skromno po njenoj priči i kao što rekoh jelenčetovoj. Mada zanimljivo je da mojoj prijateljici koja je inače u vip fazonu ta skromnost ordinacije ništa nije značila jer joj se on kao dr baš dopao.
Što se tiče ordinacije jeste skromno po njenoj priči i kao što rekoh jelenčetovoj. Mada zanimljivo je da mojoj prijateljici koja je inače u vip fazonu ta skromnost ordinacije ništa nije značila jer joj se on kao dr baš dopao.
HappyGirl- Broj poruka : 13679
Datum upisa : 05.12.2007
Ma nisam ja mislila da treba da bude fensi ordinacija, taman posla, nego mojoj prijateljici nije ulivao taj prostor sigurnost, ipak je vantelesna ozbiljna intervencija, a da se radi u tako lošim uslovima. Mada dosta poznatih ličnosti je kod njega radilo, sigurno je extra stručnjak i ima dosta iskustva.
Znam da nisi mislila na fensi. Prijateljica mi je baš kazala da je prostor uopšte nije interesovao jer joj je on ulivao sigurnost i rekao je da će uspeti 100%.
Možda sam ja cinik, ali bih baš volela da saznam kako će uspeti 100%.
Bitan je optimizam, ali budimo realni...
Čitajući iskustva i naših cura koje su išle na IVF u inostrane velike klinike, pitam se da li iko u Srbiji ima dovoljno dobru laboratoriju, znajući koliko to traži ulaganja a kako je nažalost svim IVF doktorima bitan profit.
Ovo je moje mišljenje, ne morate se složiti
Bitan je optimizam, ali budimo realni...
Čitajući iskustva i naših cura koje su išle na IVF u inostrane velike klinike, pitam se da li iko u Srbiji ima dovoljno dobru laboratoriju, znajući koliko to traži ulaganja a kako je nažalost svim IVF doktorima bitan profit.
Ovo je moje mišljenje, ne morate se složiti
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Godina : 45
Datum upisa : 02.04.2010
On je njoj tako rekao i zaista je uspelo, kao što rekoh ima sina i sad po drugi put hoće kod njega na vto.
Mada se u potpunosti sa tobom slažem da trebamo biti realni.
Mada se u potpunosti sa tobom slažem da trebamo biti realni.
a sad ja totalno neinformisana
A na kojoj klinici on radi, kako se zove ta klinika i gdje se nalazi?
A na kojoj klinici on radi, kako se zove ta klinika i gdje se nalazi?
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 41
Datum upisa : 29.11.2010
Čitam da je postojala neka afera vazana za njega,kad je bio načelnik odeljenja za sterilitet,pre Elijane,a tad smanjen zbog navodno brisanja neke med. dokumentacije za vantelesnu iz kompjutera.
Gde ima on tu...ordinaciju,da ne kažem ambulantu,kako je predstaviste?
Gde ima on tu...ordinaciju,da ne kažem ambulantu,kako je predstaviste?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
http://www.gakfront.org/nastava/prof-milenko-prorocic-cv.php
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 44
Datum upisa : 19.11.2009
Evo pitah drugaricu i nema pojma tačan naziv ulice i broj ali zna kolima da dođe do njega. Blizu je kalenić pijace. Ide u ponedeljak pa će mi javiti. Ima njegov mobilni ali nisam htela da uzimam. U svakom slučaju ako nekom zaista bude potreban dobiće ga. Znači javljam adresu i naziv ordinacije u ponedeljak.
Mala, što se tiče te afere pričalo se tu svašta a šta je zaista istina bojim se da nikada nećemo saznati
Mala, što se tiče te afere pričalo se tu svašta a šta je zaista istina bojim se da nikada nećemo saznati

...da,zato i napisah-navodnog brisanja...-ali gde ima vatre ,...
ma i ja bih se opredelila za onog koji mi je "uveo"trudnoću
ma i ja bih se opredelila za onog koji mi je "uveo"trudnoću
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Da, dr je stvarno izbrisao tu dokumentaciju, ali to ništa ne znači. A da je skup, jeste, papreno a to je bilo i ranije. Da je tako spektakularno uspešan već bismo mi to znale
.

ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|