KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neudate odnosno žene bez partnera i donorska oplodnja

+54
pavlovic_miljana
alisa
Sirijus
lotta
Simona
micam
leptiric_sarenic
mimi85
She-wolf
BiKsi :)
Majche
bak
Lola021
andjeo77
Zmajuška
Mimi12
KoMetaK
raymonda
Ninche
Sanyyy
tallguy
Erata
stakleni.staklo
Principesa
fight&faith
Leloo
tanjica
noja
leptirko82
caci
Tinche
Crvic
Pahuljica
lavanda
nena beba
vanja.e
neca73
ciklama
nina :)
mare41
maki79
lena
Orline
Crnokosa
Mali Princ
jacaa
biki canada
MAAKKI
nabla
Gabrielle
bibi
lilikan
vašar
lola9
58 posters

Strana 4 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Neudate odnosno žene bez partnera i donorska oplodnja - Page 4 Empty Re: Neudate odnosno žene bez partnera i donorska oplodnja

Počalji od lavanda 11/5/2013, 15:00

hvala vam svima na podrsci! Maki, vi ste MAJKE HRABROST i vi ste za divljenje jer se ne predajete. Ninche, obavezno se javljam da vuces za nos :-).
zamolila bih vas za pomoc. pregledala sam vto dnevnike i nisam uspela da pronadjem dnevnik Sami i Jul, a vrlo me interesuju, jer ako sam dobro razumela na nekim temama koje sam citala, one su takodje ostale u drugom stanju u Sistini.
nemojte pogresno da me shvatite, nisam lenja, nego ocigledno nisam kadra da ih nadjem. Ne bih da vam nalazim posao, nego samo ako usput, u prolazu naletite na te dnevnike, posaljite linkic. hvala.
lavanda
lavanda

Broj poruka : 16
Datum upisa : 06.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Neudate odnosno žene bez partnera i donorska oplodnja - Page 4 Empty Re: Neudate odnosno žene bez partnera i donorska oplodnja

Počalji od lavanda 12/5/2013, 20:24

nadjoh Jul dnevnik
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 13/5/2013, 14:27

I Tinche je zatrudnela u Sistini! Wink
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lavanda 20/5/2013, 21:17

Drage moje, sutra odoh u SK. Prekosutra su prve konsultacije. Pisem utiske kada se vratim.
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 20/5/2013, 21:24

Lavanda ja sam na 40 km od Skoplja ako ti je poterbna neka pomoc slobodno mi pisi.
Verujem da ces zavoleti moju zemlju jer ces tu smuckati svoju bebicu yes
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lavanda 20/5/2013, 21:47

Caci, hvala. Ako ikada zatreba, racunam na tebe. Radujem se SK, kao svojoj drugoj kuci, a bogami i bienom sirenju, pindjurima, makedonskoj salati, lava kolacu... Fantazija!
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 20/5/2013, 21:51

KKav pindjur, kakav sir - strogo dijetalni rezim!!! Very Happy
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crvic 21/5/2013, 14:36

Lavando, srećno putovanje do majčinstva
Crvic
Crvic

Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 21/5/2013, 15:07

Lavanda, neka ti je sa srecom osmeh srce
Obraduj nas, cekalice!!!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lavanda 23/5/2013, 19:11

Drage moje,
Bejah u Sisitini u Skoplju. Doktor me je pregledao i video 2 folikula na jednom jajniku i 4 na drugom. Predlozio je da radimo IUI u nekom od narednih ciklusa. Sada je moj zadatak da odradim:
1. briseve i pregled (radila u decembru, ali bih ipak ponovila)
2. citav niz analiza, koje se inace rade tek posle pobacaja i nekoliko neuspesnih IUI ili VTO, sto sam sama predlozila, jer ne bih zelela da ista pokusavam dok ne proverim da li je sve ok (te silne analize sam nasla na ovom i slicnim sajtovima), a doktor se slozio
3. HSG, kako bismo utvrdili prohodnost jajovoda, sto je neophodno kod inseminacija, sto naucih iz vasih postova
4. da kontaktiram njegovog kolegu za sve dodatne informacije oko pracenja ovulacije, kako bismo videli da li je imam, razgovora sa psihologom, izborom donora...
5. i najkrupniju stvar - da sredim TSH, koji je 5.75 (gornja referentna 4) - od sutra krecem sa terapijom Eutirox od 25 mikrograma. Posle 3 nedelje ponovo proveravam TSH.
U medjuvremenu pijem folnu kiselinu, oligogal Se i vitamin E. Ovo takodje naucih od vas.
Ja nemam nikakvih dilema i sto bi rekli stari Latini - kocka je bacena. Idemo dalje.

Sto se tice klinike, ona je potpuno nezamisliva za nase pojmove i mogu da je uporedim sa onima iz americkih filmova i serija. Osoblje je takodje ljubazno, a doktor Lazarevski smiren. Ako vas jos nesto interesuje, tu sam.
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 23/5/2013, 19:34

Lavanda sretan početak
Lepo si rekla kocka je bacena...samo napred i ja verujem da ces uskoro stici do svog cilja trudnica
caci
caci

Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/5/2013, 19:53

Lavanda, sedi 5! Very Happy Sve si dobro skontala, skidam kapu. Samo tsh za trudnoću treba da je ispod 2, i to obavezno da ispoštuješ, kad već radiš i sve ostalo. Imaš temu ovde imunologija, gde sve piše šta i kako, ako treba help, piši, puštam ti poruku, ustvari, odo odmah da ti pustim pp. Laughing Kad si pravi štreber, a ja take volim! lol!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 23/5/2013, 20:23

Lavanda odlicno sve to zvuci, samo napred napred scuro
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/5/2013, 21:22

Lavanda da te dobro zaprasimooooo igracice srca igracice srca
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lavanda 23/5/2013, 21:35

Drage devojke, hvala na spisku analiza, prasenju i lepim zeljama. Znam da TSH mora da bude ispod 2, ali zaboravih da to napisem. Svasta ja naucih od vas. Hvala. Sta god da bude, resila sam da ozivim ovu temu, koliko mogu i da sto vise podataka dodam na sve ono sto su devojke pre mene pisale, u amanet nekim drugim posetiteljkama sajta, koje, poput mene, tkaju godinama svoju decu od zelja, snova, nadanja, mastanja...
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tanjica 24/5/2013, 19:16

lavanda,koliko kosta IUI,a koliko IVf,ICSI sa spermom donora?
tanjica
tanjica

Broj poruka : 313
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lavanda 28/5/2013, 18:11

Tanjice, cekam odgovor embriologa Bobana, koji je odsutan do 10.06., a koji je zaduzen za sve informacije, ukljucujuci i ovu. Kada budem saznala, javljam.
lavanda
lavanda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Leloo 14/6/2013, 17:21

prikljucujem se temi iz Hrvatske. imam 33 godine i prije par dana sam izgubila bebu.partner nam je okrenuo leda,ostavio me samu da prolazim kroz sve..a bio je svima tako divan.ocito sam naivac prve klase. ugl i prije njega sam razmisljala o singl roditeljstvu pa evo ociti ce mi biti sudeno. pronasla sam kliniku koja radi sa singl zenama. rijec je o klinci robert karoly u budimpesti. brzo odgovaraju i vrlo su ljubazni.meni su traume od svega jos svjeze i necu jos krenuti u to ali u buducnosti svakako.nadam se da na ovoj temi ima jos nekog....javite se curke
Leloo
Leloo

Broj poruka : 9
Godina : 44
Datum upisa : 11.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 14/6/2013, 18:06

Leloo dobro dosla, ima nas, tu smo Very Happy i podrzavamo :)
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Leloo 14/6/2013, 18:12

koliko je lakse kad nisi sam :-)
Leloo
Leloo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/6/2013, 20:02

Leloo, dobrodosla. Zao mi je sto se sve tako odigralo, nek se rane sto pre zacele. Zelim ti da uskoro ostvarish svoj san!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Leloo 14/6/2013, 20:08

hvala :-) nadam se...planiram si dati godinu,godinu i pol da sredim zivot i tijelo..emocije su mi zbrkane ali za singl roditeljstvo imam podrsku mame i prijatelja.mrzim sto jos uvijek na nasem Balkanu vrijednost zeni daje brak a cijelom ju cini muskarac....eto i ovakve stvari su iskorak
Leloo
Leloo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/6/2013, 20:17

Bitno je da ti imaš podršku, pa je prigrli, i furaj svoje! Neke stvari se na ovom Balkanu nikad promeniti neće. A taj što te sad ostavio, daleko mu lepa kuca!yes Sve je o sebi rekao.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Leloo 14/6/2013, 20:24

upravo. da li je neka curka sa forums uspjela u svom naumu singl mame?i kojim putem vto ili inseminacija?
Leloo
Leloo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 14/6/2013, 20:32

Leloo pa Ninche ... ona te prva i pozdravila. :DPogledaj njen avatar i stiker ... to je njena lepotica :aa25:Ali ona će ti verovatno detaljnije sve pojasniti. Wink

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu