Kako se koristi multiqote?
+15
ninica2
maus
missile
korpica
lolipop
lena
Orline
beka80
Aki
buby
dr mali pariz
Tinche
Republica
HappyGirl
nena beba
19 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Kako se koristi multiqote?
jupiii ukapirala
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
Kliknes na MQ u jednom postu. Taj pravougaonik gde pise MQ ce blago da porozi, pa onda isto uradis u jos jednom postu i tako sve dok zelis...Onda klknes postreply i to je to. Ajd sad probaj
ninica2 ::maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
Kliknes na MQ u jednom postu. Taj pravougaonik gde pise MQ ce blago da porozi, pa onda isto uradis u jos jednom postu i tako sve dok zelis...Onda klknes postreply i to je to. Ajd sad probaj
hm da vidimo
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Razumela ovo.Ali,Maus,npr.necu ceo tvoj post vec neki deo,pa bih ja na njega nesto dodala,pa uzela deo nekog drugog posta,pa dodala,kao ti na jutrima,e to vec deluje komplikovano
korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
da probamomaus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
dali ja ukapirahninica2 ::jupiii ukapirala
korpica ::Razumela ovo.Ali,Maus,npr.necu ceo tvoj post vec neki deo,pa bih ja na njega nesto dodala,pa uzela deo nekog drugog posta,pa dodala,kao ti na jutrima,e to vec deluje komplikovano
Pa izbrišeš ono što ne treba, pa dodaješ komentar tamo gde hoćeš, kao u wordu da sređuješ text. meni je bio problem da dođem do te faze, posle sve radiš po logici
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Ima vremena,valjda cu savladati.E,ceo zivot nesto ucismissile ::korpica ::Razumela ovo.Ali,Maus,npr.necu ceo tvoj post vec neki deo,pa bih ja na njega nesto dodala,pa uzela deo nekog drugog posta,pa dodala,kao ti na jutrima,e to vec deluje komplikovano
Pa izbrišeš ono što ne treba, pa dodaješ komentar tamo gde hoćeš, kao u wordu da sređuješ text. meni je bio problem da dođem do te faze, posle sve radiš po logici
korpica ::Razumela ovo.Ali,Maus,npr.necu ceo tvoj post vec neki deo,pa bih ja na njega nesto dodala,pa uzela deo nekog drugog posta,pa dodala,kao ti na jutrima,e to vec deluje komplikovano
sad npmr ovaj tvoj tekst. Ja hocu da ostavim samo...PA DODALA,KAO TI NA JUTRIMA. Obrisem od Razumela...ostavim taj deo teksta i obrisem ostatak. Bitno je da ne obrises quote="korpica" i na kraju quote..
I tako radis sa svim postovima.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
HappyGirl ::Vako
Neno klikneš na multi- quotes na svaki post koji želiš da citiraš. Onda klikneš na postreply a ne na brz odgovor tj. pregled poruke i kad klikneš na post reply imaćeš sve iscitirane.Ajd probaj nije nikakva filozofija a koristi
maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
ninica2 ::maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
hm da vidimo
ninica2 ::jupiii ukapirala
korpica ::maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
Kliknes na MQ u jednom postu. Taj pravougaonik gde pise MQ ce blago da porozi, pa onda isto uradis u jos jednom postu i tako sve dok zelis...Onda klknes postreply i to je to. Ajd sad probajninica2 ::maus ::korpica ::nemam pojma kako ovo funkcionise,ja sam plavusa
`Vako
hm da vidimo
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 48
Datum upisa : 06.07.2011
evo i ja uspela posle mausovog objasnjenja
samo se ubila trazeci gde je postriple seljanka zaboravila da je gore
nina :) ::
E,sta nas snadje,i ja sam se ubila trazeci
korpica ::nina :) ::
E,sta nas snadje,i ja sam se ubila trazeci
korpice znaci nisam jedina koja nije mogla u momentu da se seti gde treba sledece dugme da pritisne da bi zavrsila radnju do kraja
korpice znaci nisam jedina koja nije mogla u momentu da se seti gde treba sledece dugme da pritisne da bi zavrsila radnju do kraja[/quote]
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
ja nikako da ukapiram
[/quote]jamajka ::
korpice znaci nisam jedina koja nije mogla u momentu da se seti gde treba sledece dugme da pritisne da bi zavrsila radnju do kraja
jamajka...pritisni multiquote jednom...videces dobice rozikastu boju..pa odmah idi dole gde pises poruku i sa tvoje leve strane imas dugme postreplay i pritisni to..i tekst ce ti se kopirati u novom prozoru...sad samo nastavi da pises i to je tojamajka ::ja nikako da ukapiram
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
jamajka ::ja nikako da ukapiram
hvala buby,
jamajka ::hvala buby,
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Hehehe,da nije bilo Buby ni ja ne ukapirah
Buby,
Buby,
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
buby ::jamajka ::
jamajka...pritisni multiquote jednom...videces dobice rozikastu boju..pa odmah idi dole gde pises poruku i sa tvoje leve strane imas dugme postreplay i pritisni to..i tekst ce ti se kopirati u novom prozoru...sad samo nastavi da pises i to je tojamajka ::ja nikako da ukapiram
[/quote]
ja taj dole nisam ni videla nego sam isla gore na pocetak strane
quote="jamajka"]ja nikako da ukapiram [/quote]
Ni ja boga mi
Ni ja boga mi
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013