TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od nabla taj 2/6/2010, 23:53

bokica ::
Prosle godine je stitna bila ok, sada mi je fT4 smanjen 2,02 (10.3-24.5), TSH ok 1,76 a fT3 povisen 8,45 (2.76-6.45)

mali pariz ::Bokice,koliko vidim štitna ti luduje,mada najbitniji-tsh ti je dobar...verovatno ti ni antitela štitne nisu dobra,jer prvo ona krenu.

bokica ::Pariz i ja ludujem sa mojom stitnom.
Samo ne znam koja je boljka muci.

mali pariz ::Ja ne ludujem,tj.moja štitna ne luduje,bar ne još uvek.TSH bi mogao biti niži,videćemo,zasad mi je dr Radoničić odgovorio da ni ona antitela nisu povišena da bi se reagovalo,ali on je ginekolog,a meni bi trebao reproduktivni endokrinolog...
ja pijem selen,kreni sa tim,do konsultacije sa nekim od dr ,i naravno,ono što znaš-kloni se stresa...jer to je boljka.

bokica ::pari ja kad god me nesto muci kod dr Radoncica. Mogla bih da mu posaljem koju kintu.

bacicu se na brazilski orah pa cu da se konsultujem sa mojim dr kad odem na UZ

mali pariz ::ej,gde si čula da je to ok?
Mi smo to ranije tamanili,a u zdravoj hrani nam rekoše da se jede 2-3 kom.dnevno,a mi smo lepo tamanili...doduše ne baš 100gr,jer je prilično mastan,ali sig.više od 2.
Ali to nam je rekla onako,nisam znala da je dobar za štitnu.

bokica ::paris ne vise od dva dnevno, a ta doza podmiruje dnevne potrebe za Selenom

mali pariz :: ovo vredi znati!!!
Hvala na savetu!

bokica ::Pre je mozda stitna malo odlepila od donjih problema.

Inace nizak fT4 je hipotireoza, a visok fT3 hipertireoza
Dakle od cega ja onda bolujem nije mi bas jasno.

nena beba ::
bokica ::
Pre je mozda stitna malo odlepila od donjih problema.

nisam sigurna da postoji povratna sprega "odozo" ka stitnoj...
al ajd nek neka medicinarka kaze... orli jel znas ti?

natalija ::Ja imam hipotireozu i proveravajumi samo TSH i FT4 bez lekova su bili u obrnutom smeru TSH raste a FT4 opada, antitela su mi visoka, ali sa Letroxom sam postigla da sve osim antitela bude normalno

bokica ::natalija koliko sam skapirala trebalo bi i TSH da bude u nekoj abnormali

dr u Domu zdravlja mi rece da je to mozda trenutno

nena beba ::bokice vrlo lako moguce da je trenutno!
ja sam u rasponu od par meseci imala varijacije tsh. evo vidi:
3.19 (0.27-4.2) 22.06.2008
 2.55 (0.4-4) 11.09.2008
0.18 (0.30-5.5) 18.11.2008.
 2.87 (0.27-4.2) 23.12.2008

_________________
-ja '75
-max fsh 15, ostalo OK: 2 rana spontana, 1 prirodni ICSI, 1 IVF
"Toliko smo se toga plasili u zivotu, a nije trebalo. Trebalo je ziveti." Tribute to Caty! :)

nabla

Broj poruka : 2812
Location : Beograd
Datum upisa : 17.03.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od nabla taj 10/6/2010, 23:17

dr. sc Erden Radončić:
TSH u trudnoći bi trebao biti ispod 3IU (doduše, i izvan trudnoće, po novijim stavovima), a najbolje <2IU,
U trudnoči je precizniji fT4, koji bi morao biti unutar granica za dati laboratorij.

_________________
-ja '75
-max fsh 15, ostalo OK: 2 rana spontana, 1 prirodni ICSI, 1 IVF
"Toliko smo se toga plasili u zivotu, a nije trebalo. Trebalo je ziveti." Tribute to Caty! :)

nabla

Broj poruka : 2812
Location : Beograd
Datum upisa : 17.03.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od laKole taj 18/6/2010, 09:54

6 sedmica terapije (PTU 2x100mg i propranolol 2x20 mg) i TSH sa 0,005 porastao na 0,026 a fT4 sa 33,1 spao na 13,12 (ref v 12-22). ja očekivala dr će mi na kontroli malo povećati dozu PTU a ona je smanji! baš sam se iznenadila, kaže jako sam osjetljiva i iznenađena je da sam i sa tom dozom odreagovala (max se daje 1200mg PTU dnevno, a meni je TSH bio baš nizak).prebrzo joj se fT4 spustio skoro na donju granicu. nađoh na netu da TSH treba malo više vremena da se promijeni i ustabili nakon neke terapije. elem, 4 sedmice 100 mg ujutro, 50 mg uveče, pa 2 sedmice samo 100 mg ujutro. onda kontrola.
ja i dalje povremeno imam simptome hipertireoze, al' znam da to može zavarati. ipak je ona dr a ne ja.

imam i jedno pitanje vezano za analizu krvi, trombocite i zgrušavanje, pa molim da me neko iskusniji uputi na odgovarajuću temu, ja se nisam snašla. hvala.

laKole

Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od nabla taj 18/6/2010, 11:55

Lakole, na sta konkretno mislis oko analiza krvi i zgrusavanja?

Na podforumu Zenski sterilitet imamo par tema koja pokrivaju analize vezane za sklonost ka preteranom zgrusavanju sto moze biti uzrok spontanih - mislis na to?

_________________
-ja '75
-max fsh 15, ostalo OK: 2 rana spontana, 1 prirodni ICSI, 1 IVF
"Toliko smo se toga plasili u zivotu, a nije trebalo. Trebalo je ziveti." Tribute to Caty! :)

nabla

Broj poruka : 2812
Location : Beograd
Datum upisa : 17.03.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od laKole taj 18/6/2010, 12:24

nabla, ni ja ne znam sama na šta mislim (totalno laičko razmišljanje mi ide u tom pravcu - i nemogućnost začeća). uglavnom, na nekoliko nalaza KS i DKS (automatizovan hematološki analizator) dobijam upozorenje 'PLT clumps?' a kako te nalaze radim prvenstveno zbog L i DKS (pijem tireostatike koji mogu dovesti do smanjenja L), dr samo ovlaš pogleda i ostale stavke, trombociti su ok ali ne i ostali trombocitni parametri (PCT, PDW, MPV). zagonetno mi je što mi se to ponavlja na više nalaza. švrljam malo po internetu ali ne nailazim na neke korisne informacije. nemam nikakvo medicinsko znanje koje bi mi pomoglo da se malo udubim u istraživanje ili da odbacim ovu ideju kao potpuno neosnovanu.

laKole

Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od nabla taj 18/6/2010, 12:29

Vidi, to o cemu sad pises, ja apsolutno nemam pojma. Ne znam da li se sklonost ka trombofiliji moze na takvim analizama videti. Obicno se rade pretrage na antifosfolipidni sindrom i genetske analize. Imas detaljnije o tome na pdf Zenski sterilitet.
Teme:
- imunoloski problemi
- MTHFR
- spontani pobacaji

_________________
-ja '75
-max fsh 15, ostalo OK: 2 rana spontana, 1 prirodni ICSI, 1 IVF
"Toliko smo se toga plasili u zivotu, a nije trebalo. Trebalo je ziveti." Tribute to Caty! :)

nabla

Broj poruka : 2812
Location : Beograd
Datum upisa : 17.03.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od laKole taj 18/6/2010, 12:32

hvala. čituckala sam malo. htjedoh se malo informisati prije nego odem sa nalazima svojoj dr po uputnice za te analize. ako me pogleda 'kao da sam sa marsa spala' da imam kakve argumente kojima ću se odbraniti.

laKole

Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od Zoka83 taj 22/6/2010, 18:19

Upravo sam dobila nalaze stitne. Cini mi se ok, ali volela bih i vasu potvrdu : )
TSH 2,19
t3 2,06
t4 110.
Sta mislite? Prvi put radim ove hormone, pa ne bih da se puno opustam.... ali koliko sam citala, TSH je onakav kakav treba da bude...?

Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 32
Location : Novi Sad
Datum upisa : 29.10.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od Zaneta taj 22/6/2010, 18:47

A koje su referentne vrednosti?

Zaneta

Broj poruka : 313
Godina : 40
Location : Beograd
Datum upisa : 20.02.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od Zoka83 taj 22/6/2010, 19:06

TSH od 0,27 do 4,2
t3 od 1,3 do 3,1
t4 od 66 do 181

Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 32
Location : Novi Sad
Datum upisa : 29.10.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od Zaneta taj 22/6/2010, 19:40

Onda je sve ok

Zaneta

Broj poruka : 313
Godina : 40
Location : Beograd
Datum upisa : 20.02.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od dunjala taj 2/7/2010, 15:10

evo i ja da vam se pridruzim, upravo sam uzela rezultate i strasno Ft4 32.7 onda FT3 8.5 i TSH 0.1,posto vec neko vreme pokusavam da ostanem u drugom stanju, ali nista,ima li sanse....

dunjala

Broj poruka : 1
Datum upisa : 02.07.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od dr mali pariz taj 2/7/2010, 15:11

šanse uvek postoje!
bitno je problem utvrditi...pola puta do rešenja.

dr mali pariz

Broj poruka : 22814
Godina : 38
Location : mali pariz
Datum upisa : 29.01.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od djole42 taj 2/7/2010, 15:16

Dunjala ,dobro dosla!Naravno da ima sanse.Pravac sa rezultatima kod endokrinologa .

djole42

Broj poruka : 6396
Godina : 45
Location : Nis
Datum upisa : 15.01.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od touch_master taj 9/7/2010, 08:03

Molim sve forumase za pomoc. DA li mozete da mi kazete kako treba da izgleda potpun i detaljan izvestaj stitaste zlezde? Sumnjam da imam HIPERTIREOZA.  Pre sam vadio krv za stitastu zlezdu i pisalo je samo dva podatka ft4 i tsh? Nesto mi govori da to nije dovoljno. Pronasao sam na jendom sajtu da onaj ko sumnja na HIPERTIREOZA treba da obavi sledece, citiram: "Osnovno ispitivanje:FT4, TSH, krvna slika, kalcijum, alkalna fosfataza, hepatogram, elektroliti, EKG.
Dopunsko ispitivanje: U suspektoj T3 toksikozi- FT4 je normalan, TSH snižen, T3 povišen. U suspektnom tiroiditisu -nema egzoftalmusa, bolna žlezda, postpartalno, lekovi: radi se test fiksacije, TPO antitela, TG, zapaljenski parametri (sedimentacija, CRP, fibrinogen, leukociti). Nodozna struma: scintigrafija i ultrasonografija žlezde. U slučajevima hyperemesis gravidarum, trofoblasnih tumora, horiokarcinoma testisa- βh CG. Struma ovari i metastaze folikularnog karcinoma: scintigrafija celog tela, TG. Tireotoksikoziz fascita: TG. Nesupresibilni TSH (adenom hipofize, centralna rezistenca na tiroidne hormone): T3, TPO at, αTSH, TRH test, T3 supresioni test, MR hipofize.
Dijagnoza se postavlja na osnovu povišenog nivoa T4, T3 i suprimiranog TSH. U ranoj fazi TSH nije snižen jer mu za to treba vremena. Najraniji znak hipertireoze je visok T3(t.j FT3), mada se može raditi i o čistoj T3 hipertireozi. Ili pak u toku lečenja povišen T3 zaostaje što je posledica neproporcijalno većeg lučenja T3 što je i karakteristično kod hipertireoze u odnosu na destruktivnu tiretoksikozu. Kod sindroma niskog T3-radi se o netiroidnim bolestima.
TRab (TSH receptorska antitela) se potencijalno koriste za diferencijalnu dijagnozu Gravesov-og obolenja od drugih oblika tireotoksikoze kada se ta razlika nemože napraviti klinički; diferencijalnoj dijagnosi egzoftalmusa sa normalnim tireoidnim testovima; procenu remisije Gravesovog obolenja, procenu razvoja neonetalne hipertireoze.
TPOAb su povećane u Graves-ovom obolenju, amiodaronom, alfa-interferonom izazvanoj tireotoksikozi i postpartalnom tiroiditisu.
Scintigrafija će ukazati dali postoji difuzna ili fokalna akumulacija u jednom ili više hiperfunkcijskih (toplih) nodusa. Ultrazvuk i citologija mogu utvrditi osnosvnu bolest ali ne i funkcijsko stanje.".     Gde to ovde u Beogradu da se uradi, ja sam student i ne znam da li to uopste lekari i rade ovako detaljno? MOLIM za pomoc.

touch_master

Broj poruka : 1
Datum upisa : 09.07.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od nabla taj 9/7/2010, 12:57

Masteru, možeš sve analize da odradiš u Konzilijumu. Ali šta ćeš posle s njima?

Bilo bi pametnije prvo naći lekara koji se bavi štitastom žlezdom, pa onda da ti lekar napiše šta ima smisla na osnovu tvojih tegoba.
Besmisleno je uraditi sve postojeće analize odjednom. U svakoj oblasti koja se bavi dijagnostikom postoji neka logika kad se šta i zašto radi. Uvek postoji, nazovimo to, "prvi nivo" obrade, pa onda ako se tu ukaže nešto sumnjivo, onda doca naručuje naredni set analiza.

_________________
-ja '75
-max fsh 15, ostalo OK: 2 rana spontana, 1 prirodni ICSI, 1 IVF
"Toliko smo se toga plasili u zivotu, a nije trebalo. Trebalo je ziveti." Tribute to Caty! :)

nabla

Broj poruka : 2812
Location : Beograd
Datum upisa : 17.03.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od BiKsi :) taj 17/8/2010, 13:21

Evo koji redak od mene.
Pre nekoliko dana sam se srela na Zlatiboru sa jednom doktorkom koja je endokrinolog, u privatnoj režiji i fino se ispričala sa ženom, rekla u čemu je naš problem i zatražila mišljenje od nje. Ona mi preporučila sledeće.

Dijagnoza: Dg: Hashimoto thyroiditis vs. Hypothyroditis subcl.

Povećala mi je dozu letroksa (pila po 100mg dnevno) i to: 5 dana po 100 mg, vikend po 150 mg; TSH mi je poslednji put bio 5,89.

Rekla mi je da mi tsh mora biti konstantno oko 2, u dužem vremenskom periodu, da bi trudnoća uspela, kao i da mi unutrašnja hormonska ravnoteža mora biti postignuta.

Preporučila je da uradim UZ štitne, na pipanje kaže da nema čvorića, da je sve ok, ali svakako da uradim, zatim da uradim Tg At i anti TPO, Prolaktin, i za 6 nedelja ponovo da uradim TSH i FT3. Samo sam jednom davno radila anti TPO i bila su pozitivna, taj rezultat sam našla neki dan kopajući po starim nalazima.

Takođe, rekla mi je da moram korigovati režim ishrane i neke druge životne stvari.

Cigare i alkohol mi je izričito zabranila, čaša vina ili čaša piva može ponekad. Gazirana pića su isto tako zabranjena.

ORAHOVAČA ni pod tačkom razno, jer se kroz letroks dobija dovoljna količina joda.

Spavanje mora biti uredno i to: zaspati do 23 h, preporučljivo i ranije, a ustajti ranije i ne spavati popodne.

Nositi pamučni veš obavezno.

Brazilski orah može da se jede, ali samo jedan dnevno i to mesec dana, pa mesec dana pauza.

Izbegavati orahe i sve što je pravljeno sa orasima.

Svaki dan jesti nešto kašikom (supice, čorbice...).

Ne konzumirati ljutu i jako začinjenu hranu.

Jesti što više zelenog povrća i crvenog voća (naročito maline, kupine, ribizle...). Inače, voće i povrće se baš preporučuje kao korisno. I to bareno povrće!

Obavezno jesti dva puta nedeljno morsku ribu i dva puta nedeljno ananas, i jednom nedeljno crveni grejpfrut.

Stolica mora biti potpuno uredna, a mokraću nipošto ne zadržavati, odmah ići i oslobađati se tečnosti.

Vigantol kapi - vitamin D3 - koristiti od kraja oktobra do početka maja, tj. u zimskom periodu kad nema sunca i to 10 kapi nedeljom.

Pošto se ja lično mnogo znojim, rekla mi je da pijem više tečnosti. Pošto mi je glukoza stalno blizu gornje referentne vrednosti, rekla mi je da smanjim slatkiše, da se ničeg ne lišavam, samo da sve bar duplo smanjim u odnosu na ranije.

Obavezno ići na odmor na more, na planinu, bez stresa ako je moguće, bez velikih emotivnih napada, bukvalno da se već ponašam kao trudnice, sa što manje zamaranja, sve raditi umereno, polako, lagano.

Toliko od mene. Ništa posebno novo, ali eto na jednom mestu.


Poslednji put izmenio Biksi :) dana 9/4/2011, 00:14, izmenio ukupno 2 puta

BiKsi :)

Broj poruka : 20002
Godina : 35
Datum upisa : 09.05.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od laKole taj 19/8/2010, 14:27

pretpostavljam da ovi savjeti ne škode i kod hipetireoze?

laKole

Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od velle taj 11/10/2010, 19:18

Molim vas za pomoc!
Sasvim slucajno na sistematskom pregledu pri ultrazvuku stitne zlezde doktorka je primetila promene na njoj, nije uvecana vec je nehomogena i odgovara promenama Hasimoto tiroiditis... Uradila sam hormonski status i antitela.
Nalaz: Vrednosti
T3 2,2 (1,3 - 3,1)
T4 115 (66 - 181)
TSH 5,45 (0,27 - 4,64)
TPO At 368,9 do 34
Tg At 18,64 do 115

posto nista ne znam jer sam tek danas dobila rezultate , molim vas da mi kazete koliko je lose i sta to znaci. Endokrinologa sam uspela da zakazem tek krajem nedelje! Molim vas za pomoc

velle

Broj poruka : 4
Godina : 31
Location : Beograd
Datum upisa : 11.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od BiKsi :) taj 11/10/2010, 20:24

Dobrodošla velle! Prvo bez nerviranja, jer štitna to ne voli! Rezultati ti i nisu tako loši, tsh bi valjalo da je malo niži, verovatno će ti dr dati da ponoviš rezultate za koju nedelju, jer jedan rezultat ništa ne govori. tpo at su ti povišena iz razloga što je i tsh malo gore, sve vuče jedno drugo! Možda ćeš dobiti i minimalnu dozu leka od 25mg, a možda će te samo pratiti! U svakom slučaju samo bez nervoze, njome samo možeš pogoršati rezultat!

BiKsi :)

Broj poruka : 20002
Godina : 35
Datum upisa : 09.05.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od cici taj 11/10/2010, 20:56

Dobro dosla Velle. rezultati nisu losi.meni je dr rekao da je sada to sve cesci sindrom, mada ga ja nema. t3 i t4 su ti ok sto je super, nisi radila ft4?
verovatno ce predloziti pracenje i kontrolu hormona,kao sto ti je i Biki napisala. javni sta kaze dr?

cici

Broj poruka : 2605
Godina : 39
Location : Beograd
Datum upisa : 17.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od dr mali pariz taj 11/10/2010, 21:14

Velle,nije toliko loš nalaz,ali govori da ti je štitna usporila,na šta ukazuju i antitela ...verovatno će ti prepisati eutyrox,a za antitela nema leka,ali godi im Se,od 100 ug dnevno.Raspitaj se kod endokrinologa...srećno!

dr mali pariz

Broj poruka : 22814
Godina : 38
Location : mali pariz
Datum upisa : 29.01.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od velle taj 11/10/2010, 21:57

Hvala svima! Jos uvek sam u soku posle svega. Citam vase komentare, tako da cu imati brdo pitanja. FT4 nisam radila posto mi niko nije to rekao. Videcu sta ce endokrinolog reci, bitno mi je da rezultati nisu toliko losi. Cudno mi je da nisam imala nikakve tegobe (osim pospanosti i nezainteresovanosti)

velle

Broj poruka : 4
Godina : 31
Location : Beograd
Datum upisa : 11.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od dr mali pariz taj 11/10/2010, 21:59

Very Happy nema ti tu nekih simptoma...bar ih ni ja nisam imala.
FT3 i FT4 su bolji pokazatelji stanja od TT3 i TT4...ne sekiraj se.

dr mali pariz

Broj poruka : 22814
Godina : 38
Location : mali pariz
Datum upisa : 29.01.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od cici taj 11/10/2010, 22:04

vidis da ih ipak imas, simtome. ako dodas na to suvu kozu, opadanje kose mozda ti je i ft4 snizen. da ne pametujem dalje cekamo sta ce reci dr. meni je recimo uzasno opadala kosa,po cele sake kose imam u rukama kad je prem pa je ft4 normalan. nista ne mora da znaci

cici

Broj poruka : 2605
Godina : 39
Location : Beograd
Datum upisa : 17.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: TSH-Štitna žlezda-Hipotireoza-Hipertireoza

Počalji od Sponsored content Danas u 03:49


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu