YVONNE - A sad nesto sasvim drugacije...:) 5 5 2

YVONNE - A sad nesto sasvim drugacije...:)

Strana 1 od 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

YVONNE - A sad nesto sasvim drugacije...:)

Počalji od Yvonne taj 2008-12-17, 23:57

iznenađenje
Well, ne znam da li cu ovim naslovom privuci vasu paznju, ali drage moje, IMAM VEEEELIKU NOVOST: mi smo usvojili klinca!!! yes yes yes
Znam da niko ne moze da veruje, ali znajte da ne mogu ni ja jos uvek da verujem!!!
U pitanju je decak, ima nepune 2 godine, nemiran je strahovito, jedva mogu da ga stignem!!! Ali je zato pun fora i fazona i milina ga je gledati i slusati.
Zivot nam se okrenuo za 180 stepeni. Posle onakvog uzasnog raspleta dogadjaja koji jako dobro znate, ja evo u kuci imam dete. I konacno cujem to carobno "MAMA". as
Iako nemam blage veze oko nege deteta i osecam se kao da su mi dali da popravim avion (a ne da nisam inzenjer nego slabo znam i tablicu mnozenja), ja se nadam da cu sve to nauciti i biti, pa, makar prosecna majka.
Klinac je kod nas na privikavanju ali mi se iskreno nadamo da ce sve ici kako treba i da nece biti nekih velikih turbulencija.
Dan mi je potpuno ispunjen i vecernjih par sati pred spavanje su sve sto imam za sebe. Nikad nisam vise cenila vrhunska tehnicka dostignuca kao sto su telefon, tv i internet g f
To bi bilo to za ovo javljanje.
Pozdravljam vas i volim sve redom,izvinjavam se sto ne mogu da pratim sva desavanja, ali nadam se da cu se uskoro bolje organizovati i ucestvovati na forumu kao nekada...mada ne garantujem lol!

Byeeee cveće

PS. morate priznati da sam opravdala svoj avatar - i Pepe L'Tvor i ja smo sa istim zarom jurili -on cica-macu a ja bebu f f

Yvonne

Broj poruka: 196
Datum upisa: 25.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: YVONNE - A sad nesto sasvim drugacije...:)

Počalji od HappyGirl taj 2008-12-18, 05:36

Draga moja Yvonn, ne da si me privukla naslovom nego kad sam videla da si ti i to još na roditeljstvu, srce je počelo ubrzano da mi kuca jer sam znala da je nešto divno f f f f f f f vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv x x x x x x v v v v v v radost radost radost radost radost radost Samo kad bi znala kako sam ovo halapljivo čitala zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj Koliko sam razumela radi se o dečaku koji je živahan igra Eh kako sam srećna, pa ne da si mi ispunila dan nego ovo mi je ispunilo u potpunosti srce i biću na oblacima dugo, dugo, dugo. Draga, znam da se privikavate i nadam se da će sve biti sjajno. Piši nam kad stigneš o toj divnoj duši i njegovim forama i fazonima. Kako ste uspeli tako brzo da rešite problem usvajanja,, ili ste već bili u nekom postupku pa je došao red na vas.
Zaista je divno čitati ovo kako ti je rekao MAMA. Yvonn želim vam svu sreću i blagoslov i izljubi to zlato od tetka happy. Dobila si najlepši dar za ng angel bravo poljubci čestitamo bravo poljubci čestitamo bravo poljubci čestitamo bravo poljubci čestitamo bravo poljubci čestitamo bravo poljubci čestitamo

HappyGirl

Broj poruka: 10410
Godina: 41
Datum upisa: 05.12.2007

Pogledaj profil korisnika http://kutak.weebly.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vakic taj 2008-12-18, 07:45

srcasti poljupci sunny sunny sunny sunny sunny Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako je ovo divno cuti Yvonne pa jos od tvojih usta

Znaci jedan mali prelepi zivani deckonja je u vasem domu
Joj koliko ste srecni joj koliko li uzivate u njemu
Dragomi je za sve ovo sto vi se ovih nekoliko dana desili
kako se zove deckic MAMIN i TATIN SIN
Mila moja molimte kad budes bar malo imala vremena OBAVEZNO naopisi nam bar samo par reci da cujemo kako se snalazite sa malog slatkog pisonju
ma hocemo detalje yes yes yes v v vv vv vv d bb d vv :yx: :sssss: :cvbnm: :cvbnm: :cvbnm: :cvbnm: :cvbnm: :cvbnm: konfete igra bravo nemam reči nemam reči nemam reči srca srca srca srca navijači2 navijači2 navijači2 navijacica navijacica navijacica radost konfete naočare naočare naočare v v v osmeh srce osmeh srce radost pokloni deda mraz deda mraz1 pokloni1

vakic

Broj poruka: 1580
Datum upisa: 29.03.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus taj 2008-12-18, 08:56

srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
KAKVA VEST!!! KAKVA VEST ZA DOBRO JUTRO!!! YVONNE sva sam drhtala od srece dok sam citala tvoj post. Mnogo si me obradovala i stvarno ne znam kako da opisem moju srecu.
Kada stignes pisi nam o deckicu koji je nemiran, posalji i koju fotku i znam da ces biti super MAMA. srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
poljubac

maus

Broj poruka: 10590
Godina: 39
Datum upisa: 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kata taj 2008-12-18, 09:23

evo sam se na poslu pošteno isplakala! gledaju me kao da nisam normalna, a ne smem nikom da kažem šta je da ne bude da visim na internetu u radno vreme!

smajli angel

čestitam, i želim vam da se naviknete i vi na njega i on nas vas, što pre i da uživate svi zajedno, a ti čim uhvatiš vremena piši i o usvajanju, pošto nas ima zainteresovanih!

sreca bebe

Kata

Broj poruka: 576
Godina: 34
Datum upisa: 17.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jeckie taj 2008-12-18, 09:50

Draga, hrabra, dobra, sjajna Ivone!!!!!
Koliko puta treba da ponovim : you are my idol lol! . kad sam videla naslov(montipantijevski Very Happy , iskreno , pomislila sam, odlepitis Embarassed Embarassed ), a kad sam čitala dalje, prosto nisam mogla da verujem.
Taj čin je sam blagoslov , milost, itd.. ne znam šta da kažem, emocije su preovladale, kakv sjaj i radost u tvom domu, posle sve tuge..
Zaslužuješ svu sreću, i bićeš ti jedna predivna mama.
poljubac

Jeckie

Broj poruka: 530
Datum upisa: 18.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika taj 2008-12-18, 10:07

CESTITAM VAM OS SRCA.
srca srca srca srca srca srca srca srca srca
[color=red]DIVNA VEST, PREDIVNA VEST.[/color]
srca srca srca srca srca srca

adriatika

Broj poruka: 4012
Godina: 41
Datum upisa: 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NINA1 taj 2008-12-18, 12:08

cestitam od srca

NINA1

Broj poruka: 707
Godina: 36
Datum upisa: 11.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jul taj 2008-12-18, 12:49

cestitam Yvonne od srca!!! ovo je zaista najlepsa vest koja si nam mogla priopciti...tako se radujem zbog tebe
a sad uzivaj s tvojim malim sincicem smajli angel usne

jul

Broj poruka: 616
Datum upisa: 11.03.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TetaSneki taj 2008-12-18, 13:08

Ivonne čestitam ti i ovim putem. Mnogo si me obradovala kad si mi poslala poruku. Mnogo, mnogo mi je drago zbog vas i zbog malog dečkića koji je stekao divan dom i dobio veliku ljubav srca srca srca srca srca
Verujem da ćete se privići i to brzo. Nemoj sad da nas zapostaviš, iskreno se radujemo vašoj sreći i piši nam kako je tekla procedura, turi nam sličice da vidimo tog malig deliju. Kako se zove?
Ljubi ga Teta Sneki usne ljubav poljubac

TetaSneki

Broj poruka: 1357
Godina: 42
Datum upisa: 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nadalina taj 2008-12-18, 14:15

Yvonne, cestitam tebi i tm, dobili ste sincica - sunce malo nestasno, sad ste prava porodica!!! Divan "paketic" za Novu godinu!
Bas je ovo iznenada - za nas, ali divno je cuti tako nesto! Nadam se da cete uzivati u uhodavanju, da cete se brzo "sroditi", i da ce od sad za vas sve ici lako, veselo, i "ruzicasto"!!!
Jedva cekam da nam se javis, sa jos nekim vestima...

nadalina

Broj poruka: 815
Datum upisa: 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelence taj 2008-12-18, 23:26

Yvonne CESTITAM,pre svega i sve najlepse.
Nego kako,kada,gde,toliko brzo,ma ne znam sta bih te pre pitala,uh kakav razvoj dogadjaja.
Mora da ste i vi jos u blagom shoku.
Izvini ja sam mislila da to kod nas ide toooooliko sporo i traljavo,pa onda neki testovi koje morate proci.
Ako imas vremena ispisi kako se zbio ovaj DIIIIIVNI dogadjaj.

Jelence

Broj poruka: 3159
Godina: 38
Datum upisa: 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka taj 2008-12-19, 07:58

Yvonne od srca vam cestitam..Zaista je jako dirljivo,dobili ste najlepsi poklon
dobiliste radost i srecu u kuci...Nek je mis mali ziv i zdrav i nek ga Bog blagoslovi...

Hitron-Luka

Broj poruka: 2220
Datum upisa: 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od duga76 taj 2008-12-19, 08:50

Draga moja,znas i sama KOLIKO SAM SRECNA ZBOG TEBE!!! srce igra igra love d vv vv
Bices ti SUPER MAMA,sigurna sam. konfete
Tako je lepo cuti tvoj zarazni smeh u duetu sa jednim malim stvorenjem od 2 godine!!!
NEKA VAM SE SVO DOBRO DOBRIM VRATI!!!
zagrljaj bravo čestitamo poljubci navijači2 pokloni1 deda mraz jelka1

duga76

Broj poruka: 254
Datum upisa: 22.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nekica taj 2008-12-19, 08:51

naočare naočare naočare naočare naočare naočare OOOOOOOOO, kako divna vest!!!!!

Novopecena mamice, primi od srca moje cestitke i zelje da ti sincic bude ponos i dika celoga zivota!!!!!
Mogu da zamislim haos u kojem si, ali mogu i da zamislim i toplinu koju osetis u srcu i dusi kad cujes to carobno MAMA!!!!

Uzivajte u najlepsem novogodisnjem daru!!!! anđeo anđeo anđeo

konfete bravo poljubci srcasti poljupci srca srca

Nekica

Broj poruka: 528
Datum upisa: 04.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu