Festival nauke
Festival nauke
Drage moje, danas smo Lepa Kat i ja bili na FESTIVALU NAUKE sa decom. Ako budete imali prilike sledeće godine obavezno povedite decu
jer je zaista
kvalitetno utrošeno vreme i poseban doživljaj za njih. Uživaćete u prikazima, prezentacijama i eksperimentima. Deca su bila toliko oduševljena da smo odmah posle festivala kupili materijal za dva ekspeimenta. Eksperimente smo odradili, uspeli su pa je u kući bilo veselje
Evo nekoliko fotografija, da vidite atmosferu
Au što je ovo zabavno

Ako ste mislili da gustin služi samo za kolače, varate se
Jedan fini čika nas je svašta naučio o gustinu i kako da se uz pomoć njega našalimo sa mamom, tatom ili prijateljima

A onda smo naučili šta je tornado, kako nastaje i kako sami kod kuće da ga izazovemo.Što smo mi i uradili kad smo stigli kući.Srećom ništa nije opustošio, kuća nam je i dalje na mestu

Jedna fina devojka nam je pokazala nešto strava sa viljuškom, kašikom, čačkalicom, čašom i upaljačem.Kad dođete kod nas u goste demonstriraćemo vam.

I ovo je bilo genijalno...

kvalitetno utrošeno vreme i poseban doživljaj za njih. Uživaćete u prikazima, prezentacijama i eksperimentima. Deca su bila toliko oduševljena da smo odmah posle festivala kupili materijal za dva ekspeimenta. Eksperimente smo odradili, uspeli su pa je u kući bilo veselje

Evo nekoliko fotografija, da vidite atmosferu

Au što je ovo zabavno

Ako ste mislili da gustin služi samo za kolače, varate se

A onda smo naučili šta je tornado, kako nastaje i kako sami kod kuće da ga izazovemo.Što smo mi i uradili kad smo stigli kući.Srećom ništa nije opustošio, kuća nam je i dalje na mestu

Jedna fina devojka nam je pokazala nešto strava sa viljuškom, kašikom, čačkalicom, čašom i upaljačem.Kad dođete kod nas u goste demonstriraćemo vam.

I ovo je bilo genijalno...

Poslednji izmenio HappyGirl dana 2/8/2012, 14:04, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13581
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Festival nauke
Auuuuuuuuuuuuu sto je vama bilo fino i zanimljivo,
vidim da su se deca odusevila...super super
Tetke nema vas niko ,zive bile......
vidim da su se deca odusevila...super super
Tetke nema vas niko ,zive bile......

Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 44
Datum upisa : 07.12.2007
Malo smo mućkali i postavljali pitanja. Zašto se živa zove živa, zašto ovo i ono...

Naravno morali smo malo i bakterija da zasejemo

Malo smo se bavili i iluzijom

Naravno morali smo malo i bakterija da zasejemo

Malo smo se bavili i iluzijom

Posle iluzija smo otišli na nebo

a posle nebeskih lepota da naučimo nešto o dnk

o zemlji, stenama...

a posle nebeskih lepota da naučimo nešto o dnk

o zemlji, stenama...

Došli smo i do forezničara i odma smo se uživeli u ulogu

a onda nas je jedan čika naučio kako da pronađemo otiske.Sami smo ceo postupak izveli, pa smo lupom sve lepo videli i bilo je sjajno.Čak nam je to čika i zaštitio i dao nam da ponesemo kući

onda smo specijalnim naočarima mogli da vidimo telesne tečnosti koje se golim okom ne mogu primetiti. Vau kakav je to doživlaj bio

Naravno imamo još mnogo fotografija, videli smo razne eksperimente sa biljkama, organskom hranom, hologramima, sočivima, laserima... ali milsim da je ovo sasvim dovoljno da vas ubedimo da se sledeće godine vidimo na festivalu.
Ćao

a onda nas je jedan čika naučio kako da pronađemo otiske.Sami smo ceo postupak izveli, pa smo lupom sve lepo videli i bilo je sjajno.Čak nam je to čika i zaštitio i dao nam da ponesemo kući

onda smo specijalnim naočarima mogli da vidimo telesne tečnosti koje se golim okom ne mogu primetiti. Vau kakav je to doživlaj bio

Naravno imamo još mnogo fotografija, videli smo razne eksperimente sa biljkama, organskom hranom, hologramima, sočivima, laserima... ali milsim da je ovo sasvim dovoljno da vas ubedimo da se sledeće godine vidimo na festivalu.
Ćao

Ej zeno ovo je sjajno,napokon nesto epo i korisno u nasoj zemlji.
Ako se ne varam nesto slicno si i prosle godine pisala,secam se isto nekih experimenata.
ljubac za tetke sa idejama za ucenje mladih mozgova
Ako se ne varam nesto slicno si i prosle godine pisala,secam se isto nekih experimenata.
ljubac za tetke sa idejama za ucenje mladih mozgova

Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 45
Stvarno SJAJNO!!! Ja sam uzivala dok sam gledala slike , a mogu da zamislim kako je bilo deci. Bravo tetke za kvalitetno utroseno vreme
A slike su super, odusevljena sam

A slike su super, odusevljena sam

maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ovo je stvarno super, a uz to korisno i zanimljivo. Kad se održava taj festival? Koliko dana traje?
Moja deca teško da dolaze u ovo doba u decembru pa tetka ne može da ih vodi, ali bih baš volela.
Čista 5-ica za FESTIVAL
Moja deca teško da dolaze u ovo doba u decembru pa tetka ne može da ih vodi, ali bih baš volela.
Čista 5-ica za FESTIVAL
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2007
Festival nauke se održava i ove 2009 godine od 4-6 decembra. Nemojte propustiti da povedete decu i sebe
Evo linka za sve informacije http://www.festivalnauke.rs/

Evo linka za sve informacije http://www.festivalnauke.rs/
KUTAK :: PORODICA :: Dečiji kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|