VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
Strana 2 od 34 • 1, 2, 3 ... 18 ... 34
Re: VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
Vraceni su treci dan a pregnil sam primila u petak.Neznam mozda smo trebali radit icsi jer i prosli i ovaj put ivf i oba put beta niska neznam dali to ima ikakve veze ali eto ja glasno razmisljam.Sta vi islite?I brate dragi nekako u zadnje vrijeme u Genesisu sve biohemiske,iduci put ako budem isla odo u Betaniju.
saska1- Broj poruka : 2507
Datum upisa : 04.10.2012
Lela i utebe je bila biohemiska jel tako kolika ti je bila beta i koji dan?
Jeste i isto IVF,ali ja mislim da nije to problem,jer je u Pragu radjen ICSI s doniranom,plus hecing i embriogen u fetu,gde je bila prva biohemijska,a beta mi je bila niza nego sad i brze pala.Tad je bila samo 10,1 13-og dana od ET i samo pala na nulu kad je ponovih.Sad,u Genesisu bez hecinga,a IVF metodom 10-og dana od ET samo 3,3,pozitivna tek 12-og dana-25,8,a 14-og pala na 7,1 i vec krenulo mrljavljenje.Cim sam iskljucila terapiju,pojacalo se i sutradan stigla vesticara.A embrioni u Genesisu su bili kvalitetniji nego iz donacije.Definitivno nije spermogram u pitanju,bar ne u mom slucaju,i ako imamo azo.
lela1984- Broj poruka : 3627
Datum upisa : 01.05.2014
Sale ne znam sta bih ti rekla. da ima biohemijskih brdo, ima. Ali, statistika je ku..va i ko zna koliko ima drugih ishoda koji nisu ovde zabelezeni.
Vama nigde inostranstvo nije neka opcija? Ne mislim da Genezis nesto gresi, naprotiv, i ja idem opet tamo, ali radi malera, ili sta ja znam....
Ja mislim da necu primati opet pregnil, uvek sam u dilemi da li je ili nije od njega... Dva puta kad mi je bila beta pozitivna nisam primala pregnil nakon transfera. Mozda eventualno jednom, nikako onaj oko 10. dana. A jok
Sacekacemo jos dva dana
Vama nigde inostranstvo nije neka opcija? Ne mislim da Genezis nesto gresi, naprotiv, i ja idem opet tamo, ali radi malera, ili sta ja znam....
Ja mislim da necu primati opet pregnil, uvek sam u dilemi da li je ili nije od njega... Dva puta kad mi je bila beta pozitivna nisam primala pregnil nakon transfera. Mozda eventualno jednom, nikako onaj oko 10. dana. A jok
Sacekacemo jos dva dana
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 42
Datum upisa : 25.01.2010
A meni biohemijska bila i sa i bez pregnila,jbg.Sad mi s pregnilom bila visa vrednost.
ma naravno da moze, ali me uvek kopka ono da li je ili nije od pregnila. Ipak je biohemijska ono kao dobar znak...
Sale, ja se molim da ovaj put nije biohemijska! I drzim stisnute pesnice da se kasnije desila implantacija! 

Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;u braku 13 otkačenih godina,a zajedno 17; iz prirodnih radova nikad ništa (njegovi plivači ustvari ne znaju da plivaju, a sad im kasno da nauče, blam ih, jer su matori!

1) Spebo, XI 2009.ICSI-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI-beta 168,8, 7.6.2013. videli

4) Spebo, IV 2016.ICSI-beta 4,
5) Spebo, IV 2017. FET-beta 2.65

BiKsi :)- Broj poruka : 21910
Godina : 37
Datum upisa : 09.05.2010
Sale, mislim na tebe i drzim fige da sve bude ok

Blanka- Broj poruka : 3988
Godina : 36
Datum upisa : 30.10.2014
BiKsi :) ::Sale, ja se molim da ovaj put nije biohemijska! I drzim stisnute pesnice da se kasnije desila implantacija!

Vuchica- Broj poruka : 3204
Godina : 41
Datum upisa : 09.04.2012
Vuchica ::BiKsi :) ::Sale, ja se molim da ovaj put nije biohemijska! I drzim stisnute pesnice da se kasnije desila implantacija!
![]()
![]()
![]()
pridruzujem se molitvama...
drzi se Saleeeee!!!

annci- Broj poruka : 1805
Datum upisa : 14.10.2013
Saska, ne mogu a da ne spomenem nasu dragu Orli (koju ovim putem i pozdravljam i Mihaila naraFski :*)....ajde prepisi od nje, obraduj prvo sebe a i nas koji strasno navijamo za vasu srecu

dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 41
Datum upisa : 12.11.2010
Sale,hajde,iznenadi me,dosta je biohemijskih vise,stvarno.Hajde,nek beta sutra bude trocifrena,molim se za to.

lela1984 ::Sale,hajde,iznenadi me,dosta je biohemijskih vise,stvarno.Hajde,nek beta sutra bude trocifrena,molim se za to.![]()
![]()
![]()
![]()

Ancica 87- Broj poruka : 1343
Datum upisa : 05.09.2014
Sale navijamo i mislimo na tebe!

Blanka- Broj poruka : 3988
Godina : 36
Datum upisa : 30.10.2014
Saska,haj obraduj nas sjutra. Meni je prirodno bila biohemiska 350 bila beta pa pala na 35.. obradujes se i..mucak. Jel neko imao semu sa femarom i merional.. nadam se da bice nesto,u Valjevu sam primila 44 menopura i nista apsolutno.. tako me muci sta bice sad. Endometrioza mi se rasprostranila,priraslice,ciste.. ne sme da odradi laparo da ne bi mi jajnik skroz prestao funkcionistati..
bezdan- Broj poruka : 72
Datum upisa : 11.02.2014
Saska drzim pesnice za sutra, da se beta fino podupla :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 40
Datum upisa : 16.02.2011
Saska drzim fige jako
Evo malo ovih navijacica, mozda budu srecne

I ja drzim fige!Nemam navijacice preko fona sad,ali saljem smajlica!

Beta 11 nista ni ovaj put 

Strana 2 od 34 • 1, 2, 3 ... 18 ... 34
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 34
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu