decembarska jutra
Strana 6 od 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: decembarska jutra
lelas e pa cestitam i tebi, je li bio UZ? Naravno da ce biti kako treba

SladZana- Broj poruka : 2902
Godina : 34
Datum upisa : 23.10.2012
Hvala Sladzana, usli smo u sestu nedelju. cekamo uz za otkucaje srca ,najverovatnije krajem meseca,tj za dve nedelje!zasad smo zbunjeni!

lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Sladzana cestitam ti na bebici.Da je ziva i zdrava 100godina.Nisam sigurna da li sam ti vec cestitala.Od viska glava neboli.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Došla da čestitam Arsi rodjendan, a naletela na vest o Meti!
Bože kako sam srećna, neopisivo!!!!
Ovo mi je ulepšalo celu godinu! Meta, nemaš pojma koliko sam puta pomislila na tebe. Grlim jako, jako.
Ama baš sam srećna
A Sladža je mama, čestiiitaaam!!! Prdica mala već pomalo zeki mamu, jel tako, vidim prvi mesendančić. Pa nek je srećan.
Toliko za ovaj put.
Ljubim vas sve.
Bože kako sam srećna, neopisivo!!!!
Ovo mi je ulepšalo celu godinu! Meta, nemaš pojma koliko sam puta pomislila na tebe. Grlim jako, jako.
Ama baš sam srećna
A Sladža je mama, čestiiitaaam!!! Prdica mala već pomalo zeki mamu, jel tako, vidim prvi mesendančić. Pa nek je srećan.
Toliko za ovaj put.
Ljubim vas sve.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 46
Datum upisa : 05.02.2009
Isti slucaj i samnom, dosla da cestitam rodjendan i doceka me ova prelepa vest.
Arsi sa marsa srecan rodjendanac, da je ziv, zdrav i veseo
Meta mila ne mogu da opisem koliko sam srecna zbog vas
Arsi sa marsa srecan rodjendanac, da je ziv, zdrav i veseo

Meta mila ne mogu da opisem koliko sam srecna zbog vas

MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 50
Datum upisa : 08.09.2010
I ovde da poskočim za našu drugaricu Metu
Oduševljena sam i presrećna zbog vas
Slađana, srećan vam prvi mesecdančić
Ljubimo našu drugaricu Kseniju

Slađana, srećan vam prvi mesecdančić

Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 40
Datum upisa : 16.02.2011
Kometo i ovde da ti posaljem
Jako sam srecna zbog tebe!!! :)

Jako sam srecna zbog tebe!!! :)
Vecka- Broj poruka : 1305
Datum upisa : 18.10.2013
Cao drage moje!
Evo tek sredinom meseca stigoh i ja da se upisem u decembar...ne stizem nista, ali dodjoh u pravo vreme - da vidim predivne predivne Kometine vesti!!!!! Ulepsala si mi mesec, draga!! Samo polako i opusteno, ovo je TAJ put...!
Lelas, i kod tebe divne vesti - cestitke!!!
Evo tek sredinom meseca stigoh i ja da se upisem u decembar...ne stizem nista, ali dodjoh u pravo vreme - da vidim predivne predivne Kometine vesti!!!!! Ulepsala si mi mesec, draga!! Samo polako i opusteno, ovo je TAJ put...!
Lelas, i kod tebe divne vesti - cestitke!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2739
Datum upisa : 05.11.2012
Dobro jutro devojke :)
Vecka- Broj poruka : 1305
Datum upisa : 18.10.2013
Dobro jutro....
Lela, ako nisam cestitala trudnocu, cestitam sada, kao i Libertte... malo sam pogubljena ovaj vikend...Da sve bude u najbljem redu, skolski i dosadno...
Meni se Petar opet nocas budio, i hvatao za desno uvo... a u petak je sve bilo u redu,preimao je longacef, a i sada je pod terapijom...da l je moguce da ga opet zeza...
Ja sam i dalje pod bolovima, nije bas strasno, ali nije ni za zanemarivanje... naizmenicno bole krsta i stomak, tako da sam odlucila da ipak danas izvadim krv, da vidim sta se desava... Sa edne strane, ne bih da panicim, jer sam isto ovo prosla sa Petrom, a sa druge me je strah hiperstimulacije i vanmatericne... e sad,ima jos nesto... nanjusila sam neke mirise... pa sam pocela da se nadam da je ipak u pitanju trudnoca...bilo bi porazavajuce da sam sve ovo umislila...

Lela, ako nisam cestitala trudnocu, cestitam sada, kao i Libertte... malo sam pogubljena ovaj vikend...Da sve bude u najbljem redu, skolski i dosadno...
Meni se Petar opet nocas budio, i hvatao za desno uvo... a u petak je sve bilo u redu,preimao je longacef, a i sada je pod terapijom...da l je moguce da ga opet zeza...

Ja sam i dalje pod bolovima, nije bas strasno, ali nije ni za zanemarivanje... naizmenicno bole krsta i stomak, tako da sam odlucila da ipak danas izvadim krv, da vidim sta se desava... Sa edne strane, ne bih da panicim, jer sam isto ovo prosla sa Petrom, a sa druge me je strah hiperstimulacije i vanmatericne... e sad,ima jos nesto... nanjusila sam neke mirise... pa sam pocela da se nadam da je ipak u pitanju trudnoca...bilo bi porazavajuce da sam sve ovo umislila...

Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobro jutro devojke. Jutro je divno I obecava lep dan. Postavljena jelka u centru Bg. Mi cemo ici da je vidimo za vikend. Ovaj nam je prosao u raznim kucnim aktivnostima. Mada me je jucerasnja vest odusevila. Nasa Kometa ce postati mama. Cudan je to osecaj. Secam se kad sam izlazla iz porodilista bila sam pogubljena I uplasena. Mislila sam bolje je jos da ostanemo posto mi je tamo beba u sigurnim rukama. Medjutim dan po dan i sve se sredi. Sad cak imam i slobodnog vremena. Ljubim vas sve.
Kakve diiivne vesti od jutros...
kOmetice,dušo,čestitam i iz sveg srca navijam . Nekako znam da će ovaj put uspeti.Mnooogo mi je drago zbog tebe.I mada bi sada sujeverni rekli da se ne treba radovati,mi ovde to nismo.Mi verujemo,mi uspevamo.SREĆNO!
Ema,navijam jako,jako
Cmokić za Petra,da što pre ozdravi.
Sladžo,srećan vam prvi,mali jubilej!Cmokić za bebu Kseniju.
Devojke,još dve nedelje i Nova godina.Mi danas kitimo jelku.Klinci ustali u pola 6
i nestrpljivo čekaju.Odoh,čujem neku galamu.Već dve nedelje smo u ku
ći,podivljaćemo načisto.
kOmetice,dušo,čestitam i iz sveg srca navijam . Nekako znam da će ovaj put uspeti.Mnooogo mi je drago zbog tebe.I mada bi sada sujeverni rekli da se ne treba radovati,mi ovde to nismo.Mi verujemo,mi uspevamo.SREĆNO!

Ema,navijam jako,jako

Sladžo,srećan vam prvi,mali jubilej!Cmokić za bebu Kseniju.
Devojke,još dve nedelje i Nova godina.Mi danas kitimo jelku.Klinci ustali u pola 6

ći,podivljaćemo načisto.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Jutro cure :)
Ema držimo fige
Da, zvončice sinoć sam čula da su postavili
i cure dajte kad okitite kuće,jelke, fotografišite pa fotke jelke šibnite dole na temu :)
Ema držimo fige

Da, zvončice sinoć sam čula da su postavili

HappyGirl- Broj poruka : 13520
Datum upisa : 05.12.2007
ema kaqd stizu rezultati.drzim fige da bude dobra beta
nina :)- Broj poruka : 5051
Godina : 42
Datum upisa : 06.07.2011

Cekam rezultate, nikako da stignu...pojescu ruke do laktova, majke mi... dodje mi da ih sad zovem...i psujem sama sebe sto nisam pila utrogestan, vec koristila vaginalno...mogla sam i urin na analizu da dam...malo me brine sto imam i taj blagi osecaj prehlade, pa ako ovo sve izaziva urinarna infekcija, ima da se obesim...
Ipak cu da se besim... stigli rezutati, kazu da je beta negativna...sta je onda ovo sto me boli? Ako nije trudnoca, a nije ni neka infekcija bar sudeci po ostalim rezultatima?Pih...
Ih bre
Ema, osvanuće i taj dan kada će beta biti velika.

HappyGirl- Broj poruka : 13520
Datum upisa : 05.12.2007
Happy, nego sta ce...
Iskreno, splet okolnosti je bio takav da bi bilo skoro pa nemoguce da uspe... Mm bolestan, Petar bolestan, jurcala na sto strana...jedini odmor koji sam imala prosle nedelje je bio upravo lezanje od 20 min posle iui... jedna jc, katastofalan uzorak sperme... da je uspelo,to bi zaista bilo cudo... e sada, meni je danas 7 dpo, ko zna mozda je zaista prerano da se beta pojavi u krvi...videcemo...
Sa druge strane, ako zaista nije uspelo, dobijam na vremenu da sredim neke stvari...sto i nije tako lose...zivot me naucio jedno, ma koliko cudno zvucalo-ko zna zasto je to dobro...
Iskreno, splet okolnosti je bio takav da bi bilo skoro pa nemoguce da uspe... Mm bolestan, Petar bolestan, jurcala na sto strana...jedini odmor koji sam imala prosle nedelje je bio upravo lezanje od 20 min posle iui... jedna jc, katastofalan uzorak sperme... da je uspelo,to bi zaista bilo cudo... e sada, meni je danas 7 dpo, ko zna mozda je zaista prerano da se beta pojavi u krvi...videcemo...
Sa druge strane, ako zaista nije uspelo, dobijam na vremenu da sredim neke stvari...sto i nije tako lose...zivot me naucio jedno, ma koliko cudno zvucalo-ko zna zasto je to dobro...
Dobro jutro. Divno jutro, a biće još divniji dan. Meni je lepo počeo dan jednim dobrim tuširanjem, a onda kafica i doručak. Vreme lepo za šetnju, druženje i voljenje. Uživajte u nekim stvarima koje niste dugo radile. Ja ću danas preturati po ormaru i pakovati stvari. Verovatno ću se smejati čega sve tu ima. Znate o onim stvarima koje čuvate jer su nekad bile super. Imam osećaj da će danas biti mnogo krpica za bacanje, a opet će to onome ko ih nađe ulepšati dan.
Dobro jutro i od mene...
Zvoncice, i ja tako povremeno imam akcije sa ormarima, dosta toga poklanjam,i stvarno mi nije jasno kako su uvek puni...Sada imam problem sa garderobom, jer dosta variram sa kilazom, pa prosto ne znam sta mi je uopticaju, tj u sta mogu da stanem u tom trenutku...a nikako da se malo sredim sa ishranom...
Inace, sinoc i sad popih paracetamol, da mogu da funkcionisem, pa ako mi n bude bolje eto mene kod dr-a..

Zvoncice, i ja tako povremeno imam akcije sa ormarima, dosta toga poklanjam,i stvarno mi nije jasno kako su uvek puni...Sada imam problem sa garderobom, jer dosta variram sa kilazom, pa prosto ne znam sta mi je uopticaju, tj u sta mogu da stanem u tom trenutku...a nikako da se malo sredim sa ishranom...
Inace, sinoc i sad popih paracetamol, da mogu da funkcionisem, pa ako mi n bude bolje eto mene kod dr-a..
Dobro jutro drugari
ovdje kisa smara
Ema draga bzvz za betu mada moze biti rano.
zvoncice hvala puno Ja sam samo natrpila ormare spremajuci prostor za bebu pa me tek ceka sredjivanje i bacanje.
lelas ja sam jos uvijek zbunjena
ne znam da ti kazem kad zbunjenost prolazi
Niny, JAmajka, hvala vam drage tete
Orli hvala duso, nema te odavno, sta radi Mihailo?
Ja nemam ove godine osjecaj da stizu praznici jer sam jos zbunjena totalno, naravno pozitivno mozda skapiram tamo oko 1.maja sta se desava

Ema draga bzvz za betu mada moze biti rano.
zvoncice hvala puno Ja sam samo natrpila ormare spremajuci prostor za bebu pa me tek ceka sredjivanje i bacanje.
lelas ja sam jos uvijek zbunjena

Niny, JAmajka, hvala vam drage tete
Orli hvala duso, nema te odavno, sta radi Mihailo?

Ja nemam ove godine osjecaj da stizu praznici jer sam jos zbunjena totalno, naravno pozitivno mozda skapiram tamo oko 1.maja sta se desava

SladZana- Broj poruka : 2902
Godina : 34
Datum upisa : 23.10.2012
Cure, hvala vam puno na cestitkama za Arsin rodjendan! Zurka je bila sjajna, bas onakva kakvu smo zeleli!
Sve vas cmacem! Odoh da bacim pogled ako ima fotki sa druzenja, pa horizontala!
Sve vas cmacem! Odoh da bacim pogled ako ima fotki sa druzenja, pa horizontala!

Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;u braku 13 otkačenih godina,a zajedno 17; iz prirodnih radova nikad ništa (njegovi plivači ustvari ne znaju da plivaju, a sad im kasno da nauče, blam ih, jer su matori!

1) Spebo, XI 2009.ICSI-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI-beta 168,8, 7.6.2013. videli

4) Spebo, IV 2016.ICSI-beta 4,
5) Spebo, IV 2017. FET-beta 2.65

BiKsi :)- Broj poruka : 21910
Godina : 37
Datum upisa : 09.05.2010
Dan cure!
Jeste vredne? Ima li snega igde ? Kakvo bljak vreme
deda Mraz moze i na skuteru da dodje izem ti takvu zimu.
Jos 7 puta spavam pa dolazi mm
Ljubim
Jeste vredne? Ima li snega igde ? Kakvo bljak vreme

Jos 7 puta spavam pa dolazi mm

Ljubim

bak- Broj poruka : 6802
Godina : 42
Datum upisa : 25.01.2010
Meni je dan lep, a vreme? Vreme je ok, mada i ja volim sneg. Mužu sam davno prestala da se radujem. Život mi se totalno promenio od kad sam postala majka. sad mi je najvažnije da kad bebac spava nema lupanja,...Mm kao da namerno(znam da nije,ali...) ispusti nešto ili malo jače zalupi vrata,...Onda ja šiznem jer prdavac počne da plače. Sve su to nadam se prolazne faze. Još mu ne dam da ljubi bebca ako nije obrijan ''2 mm'' ispod kože. Eto kako bebac utiče na moj brak, a nekad mi je muž nedostajao kad ode u wc.
Strana 6 od 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu