VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
E sad je red na tebe da brljaš
Nisam ja postavila doručak nego maus i tinče
Moja fotka je od sinoć koktel za nedeljno veče 

Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 46
Datum upisa : 05.02.2009
Ijaoj, najgora sam od sve deceorline ::E sad je red na tebe da brljašNisam ja postavila doručak nego maus i tinče
Moja fotka je od sinoć koktel za nedeljno veče

Ma nek smo mi poslale ovde rode, a za dorucak i vecernji koktel cemo lako

lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 41
Datum upisa : 07.03.2011
Znam ja Orli draga to, nego sve sebi ne želim da priznam. A znala sam čim je Pariz odredila da je trebam uzimati
. Verujem da će mi je Šumarac uvest, pa eto čekaću još ovaj mesec. Da vam pravo kažem, frka me je, jer mi je ovaj internista objasnio kako deluje i rekao da može imati više loših posledica, ako nije to. A niko neće garantovati da je to razlog. Kao uništava gušeraču i kasnije baš možeš dobiti pravi dijabetes ako ga prestaneš koristiti. A to mi nije svejedno. Već svašta uzimamo radi ovoga a malo kad nas je briga da bez nas, ne daj Bože, nema ni beba.
Menora draga, neće tebi trebati u sledećem mesecu jer si sad trudna. A i ja sam se slomila tražeći tu temu i ništa. A postirala i htela još. Ako nađeš fantoma javi

Menora draga, neće tebi trebati u sledećem mesecu jer si sad trudna. A i ja sam se slomila tražeći tu temu i ništa. A postirala i htela još. Ako nađeš fantoma javi

anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Shvatih da nam je Menora uradila jedan "prirodnjak" i da čeka betu
Evo u to ime još malo roda
Ima li još koga u prirodnjacima?

Evo u to ime još malo roda

Ima li još koga u prirodnjacima?

bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 43
Datum upisa : 05.03.2009
anak ::Znam ja Orli draga to, nego sve sebi ne želim da priznam. A znala sam čim je Pariz odredila da je trebam uzimati. Verujem da će mi je Šumarac uvest, pa eto čekaću još ovaj mesec. Da vam pravo kažem, frka me je, jer mi je ovaj internista objasnio kako deluje i rekao da može imati više loših posledica, ako nije to. A niko neće garantovati da je to razlog. Kao uništava gušeraču i kasnije baš možeš dobiti pravi dijabetes ako ga prestaneš koristiti. A to mi nije svejedno. Već svašta uzimamo radi ovoga a malo kad nas je briga da bez nas, ne daj Bože, nema ni beba.
Menora draga, neće tebi trebati u sledećem mesecu jer si sad trudna. A i ja sam se slomila tražeći tu temu i ništa. A postirala i htela još. Ako nađeš fantoma javi![]()
Anak, draga, ljudi sa IR najcesce i dobijaju dijabetes na kraju, IR nije izleciv nazalost, ali moze da se dosta drzi pod kontrolom. Ljudi i dobiju dijabetes ako prestanu da uzimaju lek jer se jos brze istrosi insulin i onda nema sta da kontrolise secer... Ja sam pitala dr Sumarac hocu li dobiti dijabetes, ona je rekla da jednog dana, ali nemojte sada o tome da razmisljate. Nije neki odgovor, ali ajde

darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012

mislim da sam ja trenutno jedina ovde iz prirodnjaka

menora72- Broj poruka : 857
Godina : 45
Datum upisa : 18.01.2012
Anak draga na sta mislis da trosi gusteracu? Meni je dr.Stokic rekla, mila samo se ti opusti i recicu ti da se na zapadu zenama prepisuje Sifor kao zastita iprevencija od kancera jajnika,materice,grudi,... Znaci piju ga zene koje nemaju IR. I ona kaze da moze samo da mi pomogne, niakako odmogne.
A ja nesto mislim da korigovanom i disciplinovanom ishranom mozemo da pobedimo Ir.
Inace ja sam htela u prirodnjake da se bacim, ali kad sam vec prosla sve komisije i stigla na red za VTO evo me sada u postupku, pa da i to izguramo nadam se ovog puta sa srecnim krajem
i sa jednom ili dve
Danas mi je peti Diferelin.
A ja nesto mislim da korigovanom i disciplinovanom ishranom mozemo da pobedimo Ir.
Inace ja sam htela u prirodnjake da se bacim, ali kad sam vec prosla sve komisije i stigla na red za VTO evo me sada u postupku, pa da i to izguramo nadam se ovog puta sa srecnim krajem

ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 36
Datum upisa : 04.07.2011
ananana ::Anak draga na sta mislis da trosi gusteracu? Meni je dr.Stokic rekla, mila samo se ti opusti i recicu ti da se na zapadu zenama prepisuje Sifor kao zastita iprevencija od kancera jajnika,materice,grudi,... Znaci piju ga zene koje nemaju IR. I ona kaze da moze samo da mi pomogne, niakako odmogne.
Inace ja sam htela u prirodnjake da se bacim, ali kad sam vec prosla sve komisije i stigla na red za VTO evo me sada u postupku, pa da i to izguramo nadam se ovog puta sa srecnim krajemi sa jednom ili dve
Danas mi je peti Diferelin.
I ja isto mislim ananana, ,moja dr endokrinolog mi je rekla da moram dozivotno da pazim, sa naglaskom na dozivotno... Sa IR se zivi, a i sa dijabetisom... Sta da se radi, na nama je da pazimo, a sta ce biti bice...

Anana, draga, srecno!!! Zelim ti najmanje jednu

OKacica- Broj poruka : 1349
Datum upisa : 13.06.2012
menora72 ::![]()
![]()
mislim da sam ja trenutno jedina ovde iz prirodnjaka![]()
Srecno draga!!!

OKacica- Broj poruka : 1349
Datum upisa : 13.06.2012
Menora72, uz tebe sam, navijam svim srcem
Ja pijem svoje lekice i nadam se da cu na vreme unistiti bestije. Kupila sam, po preporuci LaFolie, Aroniju, mada me je apotekarka ubedjivala da je bas za te nase bakterije, izuzetno efikasno ulje divljeg origana, pa razmisljam i to da kupim. Pijem i caj Josif Pancic, znam da i u njemu ima divljeg origana i vitamine i svasta, prosto mislim da ne preteram
Inace, uradila sam glupost, doneli nam prijatelji neku alvu sa bademima i nisam mogla da odolim, a znam da sam lepo nahranila bakterijice
LaFolie, kad ti ono kreces u akciju?

Ja pijem svoje lekice i nadam se da cu na vreme unistiti bestije. Kupila sam, po preporuci LaFolie, Aroniju, mada me je apotekarka ubedjivala da je bas za te nase bakterije, izuzetno efikasno ulje divljeg origana, pa razmisljam i to da kupim. Pijem i caj Josif Pancic, znam da i u njemu ima divljeg origana i vitamine i svasta, prosto mislim da ne preteram

Inace, uradila sam glupost, doneli nam prijatelji neku alvu sa bademima i nisam mogla da odolim, a znam da sam lepo nahranila bakterijice

Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Menora,navijam za jednu lepu i debelu betu!!!
Evo malo rodica,otvaraj prozore,stizu
Evo malo rodica,otvaraj prozore,stizu

medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 30
Datum upisa : 26.01.2011
Anana, to su meni rekli. Ako ne moram da ga pijem i ako se sve može rešiti "paženjem" tipa prehrana i vežbanje, disciplina, onda ga ne želim piti. A to da pomaže.....ja sam inače "prirodni" tip. U svemu nekako. I mišljenja sam da hemijski lekovi na jednoj strani pomognu, a na drugoj sigurno odnemognu. Znaš ja sam od onih ljudi koji nikada ne uzmu lek za glavobolju, i sl.tako da mi ova priča o VTO uvek dodatno psihički teško padne. A posle 5 puta

Menora poslah ti rode na Klubu, evo koja i ovde :)

lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Menora navijam da bude uspesno

JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 42
Datum upisa : 20.01.2010
Menora, izveštavaj draga

Anak, ni ja nikada nisam uzela lek ni za sta, pre VTO. A sada kada mi je pronadjena IR, i ukljucen lek bas velikedoze, pitala sam da li moze da mi nasteti kad vec moram da ga pijem, pa mi je tada dr.rekla to sto sam napisala, pa sam se ja s tim utesila kad vec izbora nemam. Bar da mi ne napravi gore.
Malina ::
idem u cetvrtak ujutru na UZ da vidimo da li ima neki vodeci folikul. I na sta li lici cista.... jedva cekam
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Okacice, mila, hvala puno na lepim zeljama
A na ishranu cemo paziti, sta mozemo. Bice to sve dobro, samo disciplina.

A na ishranu cemo paziti, sta mozemo. Bice to sve dobro, samo disciplina.
Dobar Jutar
jedva smestih ove rode u kucu
nish special kod mene , radim kao konj i tako ce biti do kraja nedelje , zigucka me , boli me glava jutros bas
, boli me gruD (malkice su i porasle),neurozna sam pomalo i tako -klasika PMS
...
trebalo bi da dobijem oko nedelje , betu cu uraditi u ponedeljak (13 dan od ET) jer ocu odmah da nastavim u nov postupak
...ma opustencija sam i dalje i ne sljivim Buca ni 5 %
...eto kakva sam ja (surova) majka
hvala dZevojke ,sve vas

jedva smestih ove rode u kucu

nish special kod mene , radim kao konj i tako ce biti do kraja nedelje , zigucka me , boli me glava jutros bas

trebalo bi da dobijem oko nedelje , betu cu uraditi u ponedeljak (13 dan od ET) jer ocu odmah da nastavim u nov postupak

hvala dZevojke ,sve vas

LaFolie ::Malina ::
idem u cetvrtak ujutru na UZ da vidimo da li ima neki vodeci folikul. I na sta li lici cista.... jedva cekam

LaFolie, znači sutra virkanje i akobogda početak

Menora, dete će ti imati mesec u jarcu

Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
orline ::

sutra mi je 18 dan ciklusa, bas sam sporac

ja sam kao zombi, ni ne razmisljam o fetu i prirodnjaku, svakog dana sat vremena ranije ustanem da bih se svadjala i nervirala na gradilistu, pa odem na posao i ostanem prekovremeno, nekad do 8... onda odem pravo s posla na trening jer imam finih problema sa ledjima..... Popijem uvece bromazepam.
Ubi me tranzitni mars u skorpiji
Ijaoj Lafe, ja se pitam gde si, a ti se patis sa majstorima
Jedva cekam izvestaj sutra

Jedva cekam izvestaj sutra

lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 41
Datum upisa : 07.03.2011
kada me vide slogiraju se
Ja sam inace kao hepo kocka. Udjem i vidim da nesto nije kako sam zamislila i krenem da histerisem pred svim radnicima i naglasim im da ne vicem na njih jer oni samo rade sta im se kaze pa se sjurim u dvoriste i svadjam se sa sefom gradilista i direktorom a svi mastori stoje na terasama i gledaju taj rusvaj.
A tripuju se da radim u opstini hahahahaha
jao nek me obraduje sutra doktor sa nekim lepim vestima....

Ja sam inace kao hepo kocka. Udjem i vidim da nesto nije kako sam zamislila i krenem da histerisem pred svim radnicima i naglasim im da ne vicem na njih jer oni samo rade sta im se kaze pa se sjurim u dvoriste i svadjam se sa sefom gradilista i direktorom a svi mastori stoje na terasama i gledaju taj rusvaj.
A tripuju se da radim u opstini hahahahaha
jao nek me obraduje sutra doktor sa nekim lepim vestima....
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 3 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu