PAKKI-trudnicki dnevnik
Strana 24 od 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: PAKKI-trudnicki dnevnik
Paki kako si
Kako Mia
Kako se snalazite
ljubim vas
Kako Mia
Kako se snalazite
ljubim vas
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 32
Datum upisa : 01.01.2009
tu sam jos uvijek samo sto ne stizem bas da se javljam redovno
juce sam imala terapiju i imama prikljesten nerv
,bolovi su konstantno isti samo sto sad je sa desne strane preslo n alijevu.dr kazev da to moze da potraje i do 3 mjeseca sa bolovima .nadam se da me nece drzati bas toliko dugo
.radim neke vjezbice pa cemo vidjeti sta dalje .sljedeci termin mi je za mjesec dana
.
nisam stigla ni da napisem da smo bili na prvom pregledu kod dr i mia je dobila 340 g od islaska iz bolnice(a od zadnjeg vaganja od prije 7 dana to je 240 g ),narasla je 2 cm iobim glave je za pola cm veci.ona je bas dobrica za sada
a kako ce kasnije biti
ne stizem ni da napisem nesto na RD ,jer imam jos i gosta
koji ce da ostane jos 10 dana.malo sam preumorna od svega
bilo mi je dobro dok sam imala pomoc ovih 5 dana,zena me vozala na zakazana termine i 2 puta mi skuhala rucak
.uzela najveci lonac sto sam imala
...jeli smo po 3-4 dana a i jednu kutiju sam zaledila

juce sam imala terapiju i imama prikljesten nerv

nisam stigla ni da napisem da smo bili na prvom pregledu kod dr i mia je dobila 340 g od islaska iz bolnice(a od zadnjeg vaganja od prije 7 dana to je 240 g ),narasla je 2 cm iobim glave je za pola cm veci.ona je bas dobrica za sada

ne stizem ni da napisem nesto na RD ,jer imam jos i gosta

bilo mi je dobro dok sam imala pomoc ovih 5 dana,zena me vozala na zakazana termine i 2 puta mi skuhala rucak

Pakki- Broj poruka : 1436
Godina : 44
Datum upisa : 11.11.2009
Pakki nadam se da bol neće trajati tri meseca, proći će valjda pre...Super za Miu za napredovanje, naravno da je dobra i želim ti da stane tako....A zašto gost toliko dana ostaje, ako nije tajna jel to svekrva....?Super za pomoć u kuvanju dobro dodje svaka šerpa
Ljubi malenu lepoticu...

nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 39
Datum upisa : 22.02.2009
Jooj Pakki, nema nista gore od tih bolova u kicmi, a posebno sada kad treba da brines oko Mie
Sreca pa je ona dobrica, mrvica mala koja lepo napreduje
I stvarno, kakav je to gost
?

I stvarno, kakav je to gost

Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
nesalela ::...A zašto gost toliko dana ostaje, ako nije tajna jel to svekrva....? le

buby- Broj poruka : 4093
Godina : 40
Datum upisa : 19.11.2009
Pakki, ti bolovi kod uklještenja su stvarno jaki, baš mi je žao što se mučiš, a još i sa bebom, to je verovatno duplo teže izdržati. Možda bi pomogle neke masaže, mojoj drugarici je nakon porodjaja, pomogla masaža, a isto je imala uklještenje nerva. Pozdrav za tebe i lepoticu Miu

naca- Broj poruka : 1209
Godina : 50
Datum upisa : 25.11.2009
Bravo za napredovanje!!!!
Tete nije im dosla sveki, nego neki drugar iz DE, prije par dana smo pricale pa mi je rekla. E bas ti je on sad na sve trebao!
Cekamo te na RD!
Tete nije im dosla sveki, nego neki drugar iz DE, prije par dana smo pricale pa mi je rekla. E bas ti je on sad na sve trebao!
Cekamo te na RD!
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 43
Datum upisa : 25.11.2008
Pakki neznam sta da ti kazem sem cuvaj se i da ce to proci.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 50
Datum upisa : 12.11.2009

neznam ni sama sta da kazem...bolovi drze jos uvijek nekad manje nekad vise.sad uzimam panadol uvece protiv bolova i mazem ledja voltaren kremom ,radim neke vjezbice dok dojim i to je za sada.
bila nam je babica u petak i ponovo vagala MIU...kaze da je dobila 640g po izlasku iz bolnice i narasla je 3 cm(izgleda da moj dr nije dobro izvagao i izmjerio)

pocela je malo da bljucka ali ne cesto, jedino sto je muce sad grcici i citavu noc pravi neke cudne zvukove

zoxa idem odmah na RD pokusacu nesto da napisem ali svakog momenta mia treba da se probudi
Datum upisa : 11.11.2009
Idi cekamo te

MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 32
Datum upisa : 01.01.2009

Sorry