NIKI - KIKI - ICSI
Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: NIKI - KIKI - ICSI
Nikice - Kikice - uf bre sto vreme sporo prolazi. Nesto mi sve mirise na trudnocu kod tebe...braonkasti koncici i vreme implantacije...snovi o bebama...iskreno se nadam da ce snovi prerasti u javu i da ces srecu podeliti sa svojim najblizima uskoro.
Drzim palceve za ponedeljak!!!

Drzim palceve za ponedeljak!!!

Masha UK- Broj poruka : 657
Datum upisa : 03.06.2009
Za ponedeljak i ispunjenje snova

HappyGirl- Broj poruka : 13520
Datum upisa : 05.12.2007
Bice da ce se snovi ispuniti
ljunbim niki i navijam za I I
ljunbim niki i navijam za I I
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 30
Datum upisa : 01.01.2009

buby- Broj poruka : 4093
Godina : 39
Datum upisa : 19.11.2009
POTPUNO SE SLAŽEM!!!Masha UK :: Nesto mi sve mirise na trudnocu kod tebe...braonkasti koncici i vreme implantacije...snovi o bebama...

anna- Broj poruka : 1979
Godina : 40
Datum upisa : 05.09.2009
Nadam se da ste u pravu devojke. Mada ne smem da se puno nadam. Te braonkaste koncice sam imala samo dva jutra i to skoro neprimetno i posle su nestali. Mozda je i ciscenje od transfera. Imala sam ceo dan malo krvarenje posle transfera. Inace , da li neko zna koliko to krvarenje posle transfera moze da utice na rezultat?
Danas mi se ceo dan spava
.
Pozdrav od vase lenjivice
Danas mi se ceo dan spava

Pozdrav od vase lenjivice

Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 47
Datum upisa : 24.01.2009
Niki-josh malo,josh malo...
p.s. ne znam odgovor za tvoje pitanje,ali imam savet- ne razmishljaj o tome,niti o simptomima do ponedeljka...lakshe je!

p.s. ne znam odgovor za tvoje pitanje,ali imam savet- ne razmishljaj o tome,niti o simptomima do ponedeljka...lakshe je!

mala parizanka- Broj poruka : 1533
Datum upisa : 05.08.2009

jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 41
Datum upisa : 25.10.2009
Niki još samo dva dana i od Boga se nadam trostrukoj beti....Držim palčeve da bude tako...

nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 38
Datum upisa : 22.02.2009

Evo rode su krenule ka tebi

Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 49
Datum upisa : 14.11.2009
HappyGirl- Broj poruka : 13520
Datum upisa : 05.12.2007
Devojke izgleda nista ni ovog puta. Sinoc opet nisam spavala i imala sam neku ogromnu glad, a u celom stanu mi se cinilo da nemam nista sta bih da jedem
. Zamalo nisam skuvala spagete u 3 ujutru
.
Zaspala sam posle 8 i probudila se oko 11 sa bolom u stomaku i hladnocom, otisla u wc i videla jake braon mrlje. Odmah sam otisla da uradim test i dao je naravno negativno.
Eto , jos nemam krvarenje, ali grudi su splasnule, skoro nista vise ne bole i mislim da cu sutra sigurno dobiti.
Resila sam da se ne nadam, a opet sam se nadala...Vec sam otplakala, mm stize tek nocas (od tuge sam i njega napala preko telefona...bas bezveze!). Sutra cu se osecati grozno sa svima oko mene...Dodje mi da se na par dana zatvorim u neku skoljku, zatvorim oci i zaboravim na ceo svet..Ali ne moze, zivot mora da se gura napred.
Ljubim vas

Zaspala sam posle 8 i probudila se oko 11 sa bolom u stomaku i hladnocom, otisla u wc i videla jake braon mrlje. Odmah sam otisla da uradim test i dao je naravno negativno.
Eto , jos nemam krvarenje, ali grudi su splasnule, skoro nista vise ne bole i mislim da cu sutra sigurno dobiti.
Resila sam da se ne nadam, a opet sam se nadala...Vec sam otplakala, mm stize tek nocas (od tuge sam i njega napala preko telefona...bas bezveze!). Sutra cu se osecati grozno sa svima oko mene...Dodje mi da se na par dana zatvorim u neku skoljku, zatvorim oci i zaboravim na ceo svet..Ali ne moze, zivot mora da se gura napred.
Ljubim vas
Niki-do bete se ipak nishta ne zna...drzi se,i betu uradi,pa lagano... 

mala parizanka- Broj poruka : 1533
Datum upisa : 05.08.2009
Jooj Niki....
, baš u pm! I potpuno te razumem kako se osećaš...ali lepo kaže mala da se do bete ništa ne zna... 

anna- Broj poruka : 1979
Datum upisa : 05.09.2009
do bete se nista ne zna..ne nerviraj se unapred.moja sestra je imala et 30.11.,deset dana posle toga je prokrvarila.uradila test,bio negativan.14-ti dan radila betu i bila pozitivna.morala je bas da miruje,setnja samo do wc-a i dr.joj je povecala dozu utogestana na 3.sad je,Bogu hvala,sve u redu.krvarenje joj je trajalo jos 4 dana i sve vreme su to bile velike braon mrlje.pokusaj da mirujes do ponedeljka.
ljubim te

ljubim te

key- Broj poruka : 1448
Godina : 39
Datum upisa : 10.07.2008
Nadajmo se da ce beta biti trocifrena
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 30
Datum upisa : 01.01.2009
Niki,rano je jos za test,ako je i pozitivna beta nece ti pokazati na urinu.Pojacaj utrice i odmaraj do ponedeljka.Ja i dalje navijam
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Niki, drzim ti fige da ne budes u pravu, i da ces nam prirediti jedno veeeliko iznenadjenje. Bas mislim na tebe ovih dana iako ne stizem da pisem. 

Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 46
Datum upisa : 05.02.2009
Hvala na pomoci devojke. Danas je bio 10-ti dan od embriotransfera i mislim da je test trebao da nesto pokaze ako ima.
Sad trenutno nemam nikakvo krvarenje ni curenje, ali je osecaj tezine u stomaku dosta izrazen. Nastavila sam sa utrogestanom i verovatno on sprecava da krene.
Ih, ja kao da dajem izvestaj direktno sa "bojnog polja"
.
Ma vi ste moje slatke trpilice, pa cete da me istrpite jos malkic.

Sad trenutno nemam nikakvo krvarenje ni curenje, ali je osecaj tezine u stomaku dosta izrazen. Nastavila sam sa utrogestanom i verovatno on sprecava da krene.
Ih, ja kao da dajem izvestaj direktno sa "bojnog polja"

Ma vi ste moje slatke trpilice, pa cete da me istrpite jos malkic.

Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu